Sinergija za nosečnost, 90 kapsul

Visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Sinergija za nosečnost, poleg rastlinskih izvlečkov karija in šipka vsebuje konopljiko v prahu, mineral cink in bioaktivno obliko folne kisline.

Formulacija je posebej zasnovana za dopolnitev prehrane pri ženskah v času nosečnosti.

Brez sladil, umetnih arom, barvil, konzervansov in GSO. Primerno tudi za vegane.

24,99 

Opis

Formulacija je posebej zasnovana za dopolnitev prehrane pri ženskah v času nosečnosti.

Izdelek Sinergija za nosečnost vsebuje:

  • izvleček listov Karija (vsebuje 3% železa),
  • izvleček plodov šipka (vsebuje 45% vitamina C),
  • navadno konopljiko v prahu (Vitex agnus castus),
  • mineral Cink,
  • bioaktivno obliko folne kisline 5-MTHF.
Brezkompromisna kakovost

Izdelek Sinergija za nosečnost je proizveden v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Izdelek je tudi preverjen v neodvisnem akreditiranem laboratoriju. V nasprotju s tabletami, rastlinske celulozne kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

Primerno za vegane in vegetarijance,
proizvedeno brez GSO,
brez dodanih pomožnih snovi,
brez dodanih sladil, barvil, dišav in umetnih konzervansov.

Povprečna vsebnost 3 kapsul PDV%
Izvleček karijevih listov (Murraya koenigii) 466,6 mg
– od tega železo 14 mg 100
Izvleček plodov šipka (Rosa canina) 177,7 mg
– od tega vitamin C 80 mg 100
Navadna konopljika v prahu 125 mg
Cink (kot cinkov bisglicinat) 10 mg 100
Folna kislina (kalcijev L-metilfolat) 400 µg 200
PDV – priporočen dnevni vnos
Sestavine:

izvleček listov karija (Murraya Koenigii, vsebuje 3% železa), riževa moka, rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), izvleček plodov šipka 50:1 (Rosa canina, vsebuje 45% vitamina C), navadna konopljika v prahu (Vitex agnus-castus), cinkov bisglicinat, kalcijev L-metilfolat.

Navodilo za uporabo:

3 kapsule na dan s kozarcem vode. Priporočeno z obrokom.

Opozorila:

priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Vsebina: 90 kapsul

Neto teža: 42,1 g

Proizvajalec: Zenkoh GmbH, Nemčija

O blagovni znamki

Blagovna znamka Naturtreu je sinonim pristne nemške kakovosti. Formulacije so skrbno premišljene in upoštevajo najnovejša dognanja znanosti, poleg vitaminov in mineralov vsebujejo predvsem velik delež naravnih sestavin. Sestavine so v koncentrirani obliki, katerih izvorni vir je predvsem domače, evropsko tržišče. V izdelke pa je vkomponirana tudi nota tradicionalnih zelišč na katere prisegajo naše babice in priznani nutricionisti.

Nemški prehranski strokovnjaki so na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj posebno pozornost poleg samim formulacijam namenili tudi optimalni količini sestavin v odmerku posameznega izdelka, saj le prava mera le-teh zagotavlja pričakovano. Nemška natančnost zahteva tudi strogo preverjanje v vseh korakih proizvodnje, tako je tudi vsak izdelek kljub vsem kontrolam v proizvodnem procesu na koncu podvržen še finalnemu testu v neodvisnem laboratoriju.

Blagovna znamka Naturtreu sledi trendu prehranskih dopolnil, ki zahteva visok delež naravnih sestavin, katere telo lahko zlahka uporabi in izključuje vse nepotrebne pomožne snovi, kot so sladila, umetne arome, barvila in druge sestavine, ki se uporabljajo pri proizvodnji tablet in pršil, kar zagotavlja visoko raven presnove in absorpcije.

Naturtreu v svojih izdelkih stavi na naravno moč zelišč v roki z znanostjo in pristno osebno izkušnjo h kateri se boste radi in pogosto vračali.