Bachove Rescue kapljice brez alkohola, 20ml

Originalna Bach Rescue mešanica za elan ves dan.

Kombinacija naravnih cvetnih esenc je uporabna v čustveno zahtevnih stanjih, ki so posledica osebnih in poslovnih izzivov, strahov in stresov vsakdana (nenehne spremembe, novi izzivi, izpiti, poslovni razgovori, ločitev, obisk pri zobozdravniku, slabe novice…).

Izdelek ne vsebuje alkohola zato je primeren tudi za otroke.

18,90 

Količinski popusti ob nakupu večih izdelkov:
Količina Popust Cena na kos
1 - 18,90 
3 5% 17,96 
5 10% 17,01 

Količinski popust velja za vse neznižane izdelke.

Opis

Originalna Rescue mešanica, vaša »čustvena pomoč«, je mešanica 5 cvetnih esenc (popona, žlezave nedotike, srobota, Betlehemske zvezde in češnjelike slive). Kombinacija cvetnih esenc je uporabna v čustveno zahtevnih stanjih, ki so posledica osebnih in poslovnih izzivov, strahov in stresov vsakdana (izpiti, potovanja, poslovni zagovori in razgovori, ločitev, obisk pri zdravniku ali zobozdravniku, kakršnakoli slaba novica…).

Kapljice ne vsebujejo alkohola  in so zato primerne tudi za otroke.

Uporaba:
4 kapljice kanite neposredno na jezik ali raztopite v kozarcu vode in pijte po požirkih. Ponovite 4x dnevno oz. zaužijte po potrebi.

Opozorilo:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.