Zakaj kupovati pri Supermami?

Smo prva specializirana spletna drogerija za nosečnice in mlade mamice. Naša posebnost so ekološki in naravi prijazni izdelki za nego otroka in mame. Trdno verjamem, da vsaka mama želi najboljše sebi in svoji družini. Vsaka mama dela in daje vsak trenutek najboljše, kar zmore in zna. Zato dobrodošla v svetu supermamic, ki želimo zase in naše najmlajše le najboljše.

Zagotavljam ti:

˃ 100% VAREN NAKUP

˃ NAJVIŠJO KVALITETO IZDELKOV

˃ OKOLJU PRIJAZNO POŠILJANJE

˃ HITRO DOSTAVO

Pri nas najdeš okolju, naravi in zdravju prijazne izdelke za družino in dom.  Le najbolj čiste naravne blagovne znamke najvišje kakovosti, ki so brez umetnih aditivov, polnil, konzervansov, sladil, barvil, dišav, GSO in niso testirani na živalih.

V ospredju so izdelki za nego otroka in mame, naravna kozmetika, mineralna ličila, prehranska dopolnila, ekološke plenice, ekološka čistila za dom, skrbno izbrane knjige in izobraževanja…

Sama obožujem ekološke in naravi prijazne izdelke. Trudim se, da so ti iz najbolj čistih sestavin in neoporečnih materialov, ki jih je moč najti. Zato ti zagotavljam kakovosten, varen in denarja vreden nakup.

Okolju prijazno pakiranje

Večina spletnih trgovin pri pakiranju uporablja PVC plastična polnila in tega se pri pošiljanju že dnevno nabere res veliko, kaj šele v daljšem časovnem obdobju. Ker je plastika velik onesnaževalec, se mi le-te izogibamo. Pri pakiranju ne uporabljamo nobene plastike in PVC polnil, ampak le karton in papirnata polnila.

Kako se je rodila Supermama?

Že 15 let se ukvarjam s kozmetiko in profesionalno nego kože. V ekološkem kozmetičnem salonu v Ljubljani že dobrih 10 let nudimo nege in storitve izključno z naravno in ekološko kozmetiko. Že od nekdaj zase uporabljam le naravno kozmetiko, ekološka čistila in pazim, da naravi čim bolj prizanesem s svojim načinom življenja.

Zares se je začelo, ko sem postala mama. Takrat sem se posvetila iskanju kvalitetnih ekoloških in naravi prijaznih izdelkov za otroke, s čimbolj čistimi sestavinami in brez nepotrebnih aditivov, parfumov, umetnih konzervansov, barvil.. Zelo hitro sem ugotovila, da ne dobim vsega na enem mestu, če res želim samo najboljše izdelke. Hoditi od trgovine do trgovine je bilo v nosečnosti, pa tudi kasneje z dojenčkom, dokaj zoprno. Če si mamica, potem dobro veš, o čem govorim. Stvari si želiš čimbolj poenostavit in vse opravit v čimkrajšem možnem času. Spletni nakupi so bili za določene izdelke odlična rešitev, ampak ker nisem našla vsega na enem mestu, sem skoraj za vsak posamezni izdelek plačevala poštnino.

Kako priročno bi bilo, da bi lahko vse te naravne izdelke, ki so preverjeni, varni po sestavi, okolju prijazni, dobila na enem mestu! Sanje! Če imaš tudi ti podobne težave, potem si danes z razlogom tukaj in veš, zakaj je Supermama nastala.

Z nakupom tudi doniraš

Od vsakega tvojega nakupa Supermama del dobička donira v dobrodelne namene za otroke in čisto okolje. Ker verjamemo, da je potrebno delati dobro in da je potrebno dobro tudi deliti.

MNENJA ZADOVOLJNIH SUPERMAMIC

“Prisegam na okolju in naravi prijazne izdelke za vso družino, zato kupujem pri Supermami.”

Eva Hren

“Pri Supermami so zelo odzivni, poleg tega je bil paket pri meni že naslednji dan od nakupa. Vse stvari, ki jih imajo v trgovini so res skrbno izbrane. Najraje in največ uporabljam otroško kozmetiko ALTEYA, ki mi je zaradi ekoloških sestavin in nežnega vonja prirasla k srcu.”

Sabina Peklaj – Binna

“Zelo sem zadovoljna z otrosko naravno linijo Alteya, ki jo kupujem pri Supermama.si in s prijaznostjo ter ustrezljivostjo lastnice.”

Tinkara Fortuna

“Ker mi je pomembno, da vase vnašam le najkvalitetnejše stvari, je Supermama za mojo celotno družino vedno prva izbira. Redno se poslužujemo Viridianovega vitamina D in C. Če pa začutimo, da se nas kaj loteva, spijemo napitek, zmešan z liposomskim vitaminom C (Altrient), ki 100% pomaga. Hvaležna sem zanesljivi ekipi Supermame, ki  vedno pričara tople in pozitivne izkušnje, njihovi izdelki pa so odraz kvalitete.”

Urška Silvester

“Naročeni izdelki so mi zelo všeč. Lonček z ustnikom je zelo atraktivnega/naravnega videza in praktičen, saj ga otrok lahko brez težav drži in pije. Všeč mi je material iz katerega je narejen in je zelo prijeten na otip. Enostavno se ga očisti. Krema za sončenje je tudi zelo dobra. Sprva sem bila malo presenečena nad barvo, saj sem pričakovala belo barvo namesto rjave. Tudi vonj je poseben. Otroka je dobro zaščitila pred močnimi žarki.”
 
Ana M.

“Pri vas sem kupila komplet pralnih vložkov s katerimi sem zadovoljna. V kombinaciji s skodelico ne rabim kupovati več vložkov ker mi zadostuje. Edina pomanjklivost je, da ob močnejši menstruaciji pri straneh ne nudijo dovolj zaščite in se lahko zgodi da nastane madež.

Tanja K.

“Naročilo izdelkov preko Supermama.si si zasluži same superlative. Izdelki so odlični in kakovostni, cene sprejemljive, dostava hitra. Oseba, ki stoji za vsem tem, pa s svojo energijo, strokovnostjo in prijaznostjo, vse skupaj le še dodatno začini 🙂 “

Nina B.