Zakaj kupovati pri Supermami?

Če si tudi ti izčrpana in ti kronično primanjkuje časa, potem dobrodošla v svetu supermamic, ki želimo zase in za svoje otroke le najboljše. Pri nas prihraniš čas in energijo, ker na enem mestu najdeš vse najboljše naravne in ekološke izdelke, ki najbolje podpirajo zdravje in dobro počutje družine.

Smo prva specializirana spletna drogerija za nosečnice in mlade mamice. Na naših policah so ekološki in naravi prijazni izdelki za nego otroka in mame, pa še kaj se najde.

Zagotavljam ti:

˃ 100% VAREN NAKUP

˃ NAJVIŠJO KVALITETO NARAVNIH IN EKO IZDELKOV

˃ OKOLJU PRIJAZNO POŠILJANJE

˃ HITRO DOSTAVO

Naši izdelki so brez umetnih aditivov, polnil, konzervansov, sladil, barvil, dišav, GSO in niso testirani na živalih.

Kako se je rodila Supermama?

Že 15 let se ukvarjam s kozmetiko in profesionalno nego kože. V ekološkem kozmetičnem salonu v Ljubljani že več kot 10 let pomagam ljudem pri težavah s kožo in pri tem uporabljam izključno naravno in ekološko kozmetiko. 

Zares se je začelo, ko sem postala mama…

Moj cilj je takrat bil dobiti najbolj kvalitetne ekološke in naravi prijazne izdelke za otroka, s čimbolj čistimi sestavinami in brez nepotrebnih aditivov, parfumov, umetnih konzervansov, barvil.. Kot vsaka mamica sem želela za svojega otroka uporabljati le najboljše in najbolj čiste izdelke, kar sem jih lahko našla.  Prečesala sem vso ponudbo na spletu in se nekega dne odpravila po nakupih.

Ko sem obredla že pol Ljubljane, sem se sredi centra utrujena sesedla na klopco. Ne morem več. Dovolj mi je. Pa sploh še nisem nisem dobila vsega, kar sem potrebovala. Noge so mi zatekale, trebuh me je že tiščal, bila sem nekje v 8. mesecu. Bil je vroč poletni dan (poletje 2015 je bilo res noro vroče). Rok sem imela avgusta in morala sem pripraviti še par stvari za prihajajočega člana. Visoko noseča sem hodila od trgovine do trgovine, da sem našla tiste izbrane stvari, ki sem jih iskala. Še kako dobro se spomnim vročine v avtu, stanja v vrstah.. Za piko na i sem v eni od trgovin razočarana ugotovila, da izdelka, ki sem ga iskala, niti niso imeli na zalogi in sem prišla zastonj. Vse bolj sem postajala izčrpana in naveličana. Postalo mi je jasno, da bom tudi kasneje z majhnim dojenčkom težko kolovratila od trgovine do trgovine. V tistem trenutku, ko sem se usedla na tisto, še kako priročno klopco, se mi je posvetilo. Ne grem se več tega. Naročila bom preko spleta, sem si rekla! Isti trenutek sem se pobrala in izčrpana šla direktno domov. Za računalnik. Brskam po spletu, da nakupim tisto, kar še rabim in kaj ugotovim? Da ne najdem vsega na enem mestu. To pomeni, da sem za skoraj vsak izdelek morala plačati poštnino. Tudi to ni bilo optimalno, prej potratno. Hmm.

Kako fantastično bi bilo, da bi vse te izbrane izdelke zase in za otroka, ki so kvalitetni, preverjeni, varni po sestavi in še okolju prijazni, dobila na enem mestu! Sanje! No, zdaj veš, zakaj je nastala Supermama.

Z nami do zdravja družine, zdravih odnosov in čistega planeta

Zdravje družine.. največja vrednota, ki je posledica tega, kako živimo in kaj izbiramo. Pri nas lahko izbereš le naravne in ekološke izdelke za nego otroka in mame, ekološko kozmetiko, ekološka mineralna ličila, prehranska dopolnila, ekološke plenice, ekološka čistila za dom, izbrane knjige in izobraževanja…

Zavedam se, da je naša skupna prihodnost odvisna od tega, kako bomo znali obvarovati naš planet, zato izbiram ekološke in naravi prijazne izdelke. Trudim se, da so ti iz najbolj čistih sestavin in neoporečnih materialov, ki jih je moč najti. Zagotavljam ti kakovosten, varen in denarja vreden nakup.

Okolju prijazno pakiranje brez plastike in PVC

Večina spletnih trgovin pri pakiranju uporablja PVC plastična polnila in tega se pri pošiljanju že dnevno nabere res veliko, kaj šele v daljšem časovnem obdobju. Ker je plastika velik onesnaževalec, se mi le-te izogibamo. Pri pakiranju ne uporabljamo nobene plastike in PVC polnil, ampak le karton in papirnata polnila.

Z nakupom tudi doniraš

Od vsakega tvojega nakupa Supermama del dobička donira v dobrodelne namene za otroke in čisto okolje. Ker verjamemo, da je potrebno delati dobro in da je potrebno dobro tudi deliti.

 
MNENJA ZADOVOLJNIH SUPERMAMIC

“Prisegam na okolju in naravi prijazne izdelke za vso družino, zato kupujem pri Supermami.”

Eva Hren

“Pri Supermami so zelo odzivni, poleg tega je bil paket pri meni že naslednji dan od nakupa. Vse stvari, ki jih imajo v trgovini so res skrbno izbrane. Najraje in največ uporabljam otroško kozmetiko ALTEYA, ki mi je zaradi ekoloških sestavin in nežnega vonja prirasla k srcu.”

Sabina Peklaj – Binna

“Zelo sem zadovoljna z otrosko naravno linijo Alteya, ki jo kupujem pri Supermama.si in s prijaznostjo ter ustrezljivostjo lastnice.”

Tinkara Fortuna

“Ker mi je pomembno, da vase vnašam le najkvalitetnejše stvari, je Supermama za mojo celotno družino vedno prva izbira. Redno se poslužujemo Viridianovega vitamina D in C. Če pa začutimo, da se nas kaj loteva, spijemo napitek, zmešan z liposomskim vitaminom C (Altrient), ki 100% pomaga. Hvaležna sem zanesljivi ekipi Supermame, ki  vedno pričara tople in pozitivne izkušnje, njihovi izdelki pa so odraz kvalitete.”

Urška Silvester

“Naročeni izdelki so mi zelo všeč. Lonček z ustnikom je zelo atraktivnega/naravnega videza in praktičen, saj ga otrok lahko brez težav drži in pije. Všeč mi je material iz katerega je narejen in je zelo prijeten na otip. Enostavno se ga očisti. Krema za sončenje je tudi zelo dobra. Sprva sem bila malo presenečena nad barvo, saj sem pričakovala belo barvo namesto rjave. Tudi vonj je poseben. Otroka je dobro zaščitila pred močnimi žarki.”
 
Ana M.

“Pri vas sem kupila komplet pralnih vložkov s katerimi sem zadovoljna. V kombinaciji s skodelico ne rabim kupovati več vložkov ker mi zadostuje. Edina pomanjklivost je, da ob močnejši menstruaciji pri straneh ne nudijo dovolj zaščite in se lahko zgodi da nastane madež.

Tanja K.

“Naročilo izdelkov preko Supermama.si si zasluži same superlative. Izdelki so odlični in kakovostni, cene sprejemljive, dostava hitra. Oseba, ki stoji za vsem tem, pa s svojo energijo, strokovnostjo in prijaznostjo, vse skupaj le še dodatno začini 🙂 “

Nina B.