Zakaj kupovati pri Supermami?

Ker vsaka mama želi najboljše sebi, svojemu otroku in svoji družini. Smo trgovina, ki združuje okolju, naravi in zdravju prijazne izdelke za družino in dom. Pod eno streho smo za vas izbrali le najbolj čiste naravne blagovne znamke najvišje kakovosti. Nič več neskončnega brskanja po spletu in iskanja pravih izdelkov, saj imaš tukaj vse izbrane favorite na enem mestu.

V ospredju so izdelki za nego otroka in mame, naravna kozmetika, mineralna ličila, prehranska dopolnila, ekološke plenice, ekološka čistila za dom, skrbno izbrane knjige in izobraževanja…

Pri Supermami obožujemo ekološke in naravi prijazne izdelke. Trudimo se, da so ti iz najbolj čistih sestavin in neoporečnih materialov, ki jih je moč najti. Zagotavljamo kakovost in neoporečnost izdelkov in s tem varen in denarja vreden nakup.

Kdo je super mama? Verjamemo, da prav vsaka mama dela in daje vsak trenutek najboljše, kar zmore in zna. Zato en velik bravo za vse super mame tega sveta, z vsemi pomanjkljivostmi, razvadami in slabimi trenutki, ki nas kdaj obdajajo.

In kako se je rodila Supermama?

˝Začelo se je pred 10 leti, ko sem odprla prvi ekološki kozmetični salon v Ljubljani, kjer strankam nudimo izključno nege in storitve z naravno in ekološko kozmetiko. Že od nekdaj sem sama uporabljala naravno kozmetiko, ekološka čistila in pazila, da naravi čim bolj prizanesem s svojim načinom življenja. Tekom let je vedno več naših strank želelo naše kozmetične izdelke kupiti tudi preko spleta in tako je nastala ideja za spletno trgovino. Ko sem postala mama dvema malima korenjakoma, sem se posvetila iskanju kvalitetne organske kozmetike za otroke, ki bi jima čim manj škodovala in ju negovala s čimbolj čistimi sestavinami. Tako se je nabor izdelkov širil vse do danes, ko lahko v spletni trgovini ponudimo pester izbor naravi prijaznih izdelkov za vso družino.˝

Marina

 

PRI NAS Z NAKUPOM TUDI DONIRAŠ

Od vsakega tvojega nakupa Supermama del izkupička donira v dobrodelne namene za otroke in čisto okolje. Ker verjamemo, da je potrebno delati dobro in da je potrebno dobro tudi deliti.

MNENJA ZADOVOLJNIH SUPERMAMIC

“Prisegam na okolju in naravi prijazne izdelke za vso družino, zato kupujem pri Supermami.”

Eva Hren

“Pri Supermami so zelo odzivni, poleg tega je bil paket pri meni že naslednji dan od nakupa. Vse stvari, ki jih imajo v trgovini so res skrbno izbrane. Najraje in največ uporabljam otroško kozmetiko ALTEYA, ki mi je zaradi ekoloških sestavin in nežnega vonja prirasla k srcu.”

Sabina Peklaj – Binna

“Zelo sem zadovoljna z otrosko naravno linijo Alteya, ki jo kupujem pri Supermama.si in s prijaznostjo ter ustrezljivostjo lastnice.”

Tinkara Fortuna

“Ker mi je pomembno, da vase vnašam le najkvalitetnejše stvari, je Supermama za mojo celotno družino vedno prva izbira. Redno se poslužujemo Viridianovega vitamina D in C. Če pa začutimo, da se nas kaj loteva, spijemo napitek, zmešan z liposomskim vitaminom C (Altrient), ki 100% pomaga. Hvaležna sem zanesljivi ekipi Supermame, ki  vedno pričara tople in pozitivne izkušnje, njihovi izdelki pa so odraz kvalitete.”

Urška Silvester

“Naročeni izdelki so mi zelo všeč. Lonček z ustnikom je zelo atraktivnega/naravnega videza in praktičen, saj ga otrok lahko brez težav drži in pije. Všeč mi je material iz katerega je narejen in je zelo prijeten na otip. Enostavno se ga očisti. Krema za sončenje je tudi zelo dobra. Sprva sem bila malo presenečena nad barvo, saj sem pričakovala belo barvo namesto rjave. Tudi vonj je poseben. Otroka je dobro zaščitila pred močnimi žarki.”
 
Ana M.

“Pri vas sem kupila komplet pralnih vložkov s katerimi sem zadovoljna. V kombinaciji s skodelico ne rabim kupovati več vložkov ker mi zadostuje. Edina pomanjklivost je, da ob močnejši menstruaciji pri straneh ne nudijo dovolj zaščite in se lahko zgodi da nastane madež.

Tanja K.

“Naročilo izdelkov preko Supermama.si si zasluži same superlative. Izdelki so odlični in kakovostni, cene sprejemljive, dostava hitra. Oseba, ki stoji za vsem tem, pa s svojo energijo, strokovnostjo in prijaznostjo, vse skupaj le še dodatno začini 🙂 “

Nina B.