Zakaj kupovati pri Supermami?

Ker vsaka mama želi najboljše sebi, svojemu otroku in svoji družini. Smo trgovina, ki združuje okolju, naravi in zdravju prijazne izdelke za družino in dom. Pod eno streho smo za vas izbrali le najbolj čiste naravne blagovne znamke najvišje kakovosti. Nič več neskončnega brskanja po spletu in iskanja pravih izdelkov zate, saj imaš tukaj vse izbrane favorite na enem mestu. 

V ospredju so izdelki za nego otroka in mame, naravna kozmetika, prehranska dopolnila, ekološke plenice, ekološka čistila za dom, skrbno izbrane knjige in izobraževanja…

Pri Supermami obožujemo ekološke in naravi prijazne izdelke. Trudimo se, da so ti iz najbolj čistih sestavin in neoporečnih materialov, ki jih je moč najti. Zagotavljamo torej kakovost in neoporečnost izdelkov in s tem varen in denarja vreden nakup.

Kdo sploh je super mama? Verjamemo, da prav vsaka mama dela in daje vsak trenutek najboljše, kar zmore in zna. Zato en velik bravo za vse super mame tega sveta, z vsemi pomanjkljivostmi, razvadami in slabimi trenutki, ki nas kdaj obdajajo.

In kako se je rodila Supermama?

˝Začelo se je pred 10 leti, ko sem odprla prvi ekološki kozmetični salon v Ljubljani, kjer strankam nudimo izključno nege in storitve z naravno in ekološko kozmetiko. Že od nekdaj sem sama uporabljala naravno kozmetiko, ekološka čistila in pazila, da naravi čim bolj prizanesem s svojim načinom življenja. Tekom let je vedno več naših strank želelo naše kozmetične izdelke kupiti tudi preko spleta in tako je nastala ideja za spletno trgovino. Ko sem postala mama dvema malima korenjakoma, sem se posvetila iskanju kvalitetne organske kozmetike za otroke, ki bi jima čim manj škodovala in ju negovala s čimbolj čistimi sestavinami. Tako se je nabor izdelkov širil vse do danes, ko lahko v spletni trgovini ponudimo pester izbor naravi prijaznih izdelkov za vso družino.˝

Marina

 

PRI NAS Z NAKUPOM TUDI DONIRAŠ

Od vsakega tvojega nakupa Supermama del izkupička donira v dobrodelne namene za otroke in čisto okolje. Ker verjamemo, da je potrebno delati dobro in da je potrebno dobro tudi deliti.