Cinkov citrat, 30 kapsul

Cink je esencialen nutrient za delovanje organizma, ki sodeluje pri mnogih funkcijah. Je nujno potreben za normalno delovanje imunskega sistema, telesu pomaga v boju proti patogenim organizmom. Cink je ključen pri vzdrževanju zdrave kože, las in nohtov, prav tako pa vzdržuje močne kosti in dober vid.

Izdelek je brez konzervansov, umetnih barvil, dodanega sladkorja, laktoze, glutena. Brez obsevanja. Ni testirano na živalih.

10,95 

Količinski popusti ob nakupu večih izdelkov:
Količina Popust Cena na kos
1 - 10,95 
3 5% 10,40 
5 10% 9,86 

Količinski popust velja za vse neznižane izdelke.

Opis

Vezan s citratno kislino za boljšo stabilnost je Cink Citrat potentna oblika cinka, z visoko stopnjo absorbcije. Formula brez bakra je idealna za osebe, ki že dosegajo visoke vrednosti bakra v telesu ali imajo občutljivost na baker.

Cink citrat je formuliran v polnovredni bazi spiruline, alfaalfa in borovnice, nato pa inkapsuliran v majhne kapsule, ki jih z lahkoto pogoltnemo.

Glavne lastnosti:

  • Formulacija brez bakra,
  • 100% aktivne sestavine brez polnil, veziv in drugih nečistoč,
  • primerno za vegane,
  • brez GSO, brez palmovega olja, nikoli testirano na živalih, etično ustvarjeno.
Uporaba:

Kot prehransko dopolnilo vzemite 1 kapsulo dnevno s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca.

Deklaracija se nahaja pod fotografijo izdelka.

VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.