Kolagen - ribji, 200g

Hidroliziran ribji kolagen visoke kakovosti ima molekulsko maso 2000 Da. Zaradi načina obdelave je naš kolagen izredno lahko dosegljiv telesnim celicam, zato je njegova absorpcija izredno visoka (90 %).

Peptidi iz ribjega kolagena, ki se nahajajo v izdelku, so visokokakovostna in naravna bioaktivna sestavina, oblikovana za uporabo v prehranskih izdelkih. Njegove odlične organoleptične lastnosti in takojšnja topnost omogočajo enostavno uporabo v številnih napitkih in obrokih.

  • brez arom in sladil
  • brez mleka
  • brez GSO
  • brez aditivov
  • brez sladkorja

37,00 

Opis

Uporaba:

Vsak dan dodajte do eno žlico prahu morskega kolagena v kavo, smuti, jogurt, zeleni sok ali beljakovinski napitek. Prav tako je odličen za uporabo v kuhinji — lahko ga dodate k različnim morskim jedem — rižotam, testeninam, ribjim juham, škampom, školjkam in podobnim živilom.

Priporočena dnevna količina: 5–10 g (1–2 zvrhani čajni žlički).

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Shranjevati izven dosega otrok! Po odprtju embalažo dobro zaprite in jo hranite v suhem in hladnem prostoru.

Sestava: Topen hidroliziran RIBJI kolagen v prahu.

Izvor: Francija

O blagovni znamki

EKIPA NUTRISPOINT PRAVI:

Nadzorujemo kakovost

Naši produkti so rezultat večletnih izkušenj o prehrani in nutricionizmu. Vse sestavine smo skrbno izbrali, da bi vplivali na vašo dušo in telo. Ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov (GSO) in so iz ekološke pridelave. V nasprotju z ostalimi izdelki na trgu naši produkti ne vsebujejo umetnih sladil, ojačevalcev okusa, konzervansov ali polnil. Z drugimi besedami — so nedotaknjeni in iskreni — kot vaša notranja lepota. Edini dodatek, ki vedno dopolnjuje naše izdelke, je veliko dodane ljubezni.

Najboljši viri na planetu

Iz ekološke pridelave in ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov. Sestavine za naše izdelke dobimo iz najboljših virov na planetu. Zanje poskrbimo tako, da v njih ohranimo vsa ključna hranila, ki pozitivno vplivajo na vaše zdravje in produktivnost.