Naravni kompleks vitamina C, 180 kapsul

Želiš resnični le naravno obliko C vitamina? Visoko kakovosten in skrbno zasnovan izdelek vsebuje 200 mg naravnega vitamina C iz sadeža acerole, camu camu in šipka.

Brez sladil, umetnih arom, barvil, konzervansov in GSO. Primerno tudi za vegane.

32,99 

Opis

Izdelek vsebuje tri naravne rastlinske vire vitamina C:

  • Camu camu (vsebuje 25% vitamina C)
  • Acerola (vsebuje 25% vitamina C)
  • Šipek (vsebuje 45% vitamina C)
Koristi vitamina C:
  • pomaga zmanjšati utrujenost in utrujenost
  • prispeva k normalni psihološki funkciji
  • prispeva k normalni presnovi energije
  • prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema (telesna obramba)
  • prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema
  • pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom
  • prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno aktivnostjo in po njej.
Brezkompromisna kakovost

Izdelek Naravni kompleks vitamina C je proizveden v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Izdelek je tudi preverjen v neodvisnem akreditiranem laboratoriju. V nasprotju s tabletami, rastlinske celulozne kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

Primerno za vegane in vegetarijance,
iz 100% naravnih virov,
proizvedeno brez GSO,
brez dodanih pomožnih snovi,
brez dodanih sladil, barvil, dišav in umetnih konzervansov.

Povprečna vsebnost 2 kapsul PDV%
Vitamin C (skupaj) 200 mg 250
Izvleček šipka (Rosa canina) 333 mg
Acerola v prahu (Malpighia glabra) 120 mg
Izvleček Camu camu (Myrciaria dubia) 80 mg
PDV – priporočen dnevni
Sestavine:

33,2% izvleček plodov šipka 50:1 (Rosa _ canina, vsebuje 45% vitamina C), riževa moka, rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), sok acelore v prahu (Malphighia glabra, vsebuje 25% vitamina C), izvleček sadeža camu camu 4:1 (Myrciaria dubia, vsebuje 25% vitamina C).

Navodilo za uporabo:

2 kapsuli na dan s kozarcem vode.

Opozorila:

priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na etiketi embalaže.

Vsebina: 180 kapsul

Neto teža: 90,3 g

Proizvajalec: Zenkoh GmbH, Nemčija

O blagovni znamki

Blagovna znamka Naturtreu je sinonim pristne nemške kakovosti. Formulacije so skrbno premišljene in upoštevajo najnovejša dognanja znanosti, poleg vitaminov in mineralov vsebujejo predvsem velik delež naravnih sestavin. Sestavine so v koncentrirani obliki, katerih izvorni vir je predvsem domače, evropsko tržišče. V izdelke pa je vkomponirana tudi nota tradicionalnih zelišč na katere prisegajo naše babice in priznani nutricionisti.

Nemški prehranski strokovnjaki so na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj posebno pozornost poleg samim formulacijam namenili tudi optimalni količini sestavin v odmerku posameznega izdelka, saj le prava mera le-teh zagotavlja pričakovano. Nemška natančnost zahteva tudi strogo preverjanje v vseh korakih proizvodnje, tako je tudi vsak izdelek kljub vsem kontrolam v proizvodnem procesu na koncu podvržen še finalnemu testu v neodvisnem laboratoriju.

Blagovna znamka Naturtreu sledi trendu prehranskih dopolnil, ki zahteva visok delež naravnih sestavin, katere telo lahko zlahka uporabi in izključuje vse nepotrebne pomožne snovi, kot so sladila, umetne arome, barvila in druge sestavine, ki se uporabljajo pri proizvodnji tablet in pršil, kar zagotavlja visoko raven presnove in absorpcije.

Naturtreu v svojih izdelkih stavi na naravno moč zelišč v roki z znanostjo in pristno osebno izkušnjo h kateri se boste radi in pogosto vračali.