Vitamin A v kapljicah, 50 ml

Visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Vitamin A v kapljicah vsebuje visoko biorazpoložljivo obliko vitamina A v MCT kokosovem olju. Retinil palmitat oz. vitamin A palmitat je sestavljen iz palmitinske kisline in retinola (vitamin A) ter predstavlja stabilnejšo obliko retinola.

Brez sladil, umetnih arom, barvil, konzervansov in GSO. Primerno tudi za vegane.

29,99 

Opis

Visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Vitamin A v kapljicah vsebuje visoko biorazpoložljivo obliko vitamina A v MCT kokosovem olju. Retinil palmitat oz. vitamin A palmitat je sestavljen iz palmitinske kisline in retinola (vitamin A) ter predstavlja stabilnejšo obliko retinola.

Vitamin A je topen v maščobi, zato je dodan MCT olju katerega prednost je hitra presnova in posledično tudi hitra in visoka absorpcija.

Koristi vitamin A:
  • ima vlogo pri ohranjanju vida,
  • ima vlogo pri delovanju imunskega sistema,
  • prispeva k ohranjanju zdravih sluznic,
  • prispeva k ohranjanju zdrave kože,
  • ima vlogo pri presnovi železa,
  • ima vlogo pri specializaciji celic.
Brezkompromisna kakovost

Izdelek Vitamin A v kapljicah je proizveden v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Izdelek je tudi preverjen v neodvisnem akreditiranem laboratoriju. V nasprotju s tabletami izdelek v kapljicah omogoča polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi.

Primerno za vegane in vegetarijance,
proizvedeno brez GSO,
brez dodanih pomožnih snovi,
brez dodanih sladil, barvil, dišav in umetnih konzervansov.

Povprečna vsebnost 0,09 ml (3 kapljice) PDV%
Vitamin A, 5000 IU 1500 μg 187,5
PDV – priporočen dnevni vnos
Sestavine:

MCT olje iz kokosa (srednje verižni trigliceridi), retinil palmitat (vitamin A).

Navodilo za uporabo:

3 kapljice na dan pred obrokom neposredno na ustno sluznico. Kapljice lahko vmešate v napitek.

Opozorila:

priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na etiketi izdelka.

Vsebina: 1700 kapljic

Neto količina: 50 ml

Proizvajalec: Zenkoh GmbH, Nemčija

O blagovni znamki

Blagovna znamka Naturtreu je sinonim pristne nemške kakovosti. Formulacije so skrbno premišljene in upoštevajo najnovejša dognanja znanosti, poleg vitaminov in mineralov vsebujejo predvsem velik delež naravnih sestavin. Sestavine so v koncentrirani obliki, katerih izvorni vir je predvsem domače, evropsko tržišče. V izdelke pa je vkomponirana tudi nota tradicionalnih zelišč na katere prisegajo naše babice in priznani nutricionisti.

Nemški prehranski strokovnjaki so na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj posebno pozornost poleg samim formulacijam namenili tudi optimalni količini sestavin v odmerku posameznega izdelka, saj le prava mera le-teh zagotavlja pričakovano. Nemška natančnost zahteva tudi strogo preverjanje v vseh korakih proizvodnje, tako je tudi vsak izdelek kljub vsem kontrolam v proizvodnem procesu na koncu podvržen še finalnemu testu v neodvisnem laboratoriju.

Blagovna znamka Naturtreu sledi trendu prehranskih dopolnil, ki zahteva visok delež naravnih sestavin, katere telo lahko zlahka uporabi in izključuje vse nepotrebne pomožne snovi, kot so sladila, umetne arome, barvila in druge sestavine, ki se uporabljajo pri proizvodnji tablet in pršil, kar zagotavlja visoko raven presnove in absorpcije.

Naturtreu v svojih izdelkih stavi na naravno moč zelišč v roki z znanostjo in pristno osebno izkušnjo h kateri se boste radi in pogosto vračali.