Ekstra deviško ribje olje, 90 kapsul

Ekstra deviško ribje olje Rosita je pridelano iz jeter ribe trske (polenovke), ujete v severnih morjih daljne Norveške in je popolnoma nerafinirano, pridelano s hladnim stiskanjem, s čimer ohranja vse naravne vitamine in hranila. Olje v mehkih kapsulah je zelo primerno za izlete in potovanja, saj ga ni treba hraniti v hladilniku.

Izdelek je brez sladil, umetnih arom, barvil, konzervansov in GSO.

42,95 

Količinski popusti ob nakupu večih izdelkov:
Količina Popust Cena na kos
1 - 42,95 
3 5% 40,80 
5 10% 38,66 

Količinski popust velja za vse neznižane izdelke.

Ni na zalogi

Opis

Rosita ekstra deviško olje jeter polenovke je avtentično olje jeter polenovke norveškega porekla, ki je sveže, surovo in pridobljeno s pomočjo starodavnega postopka ekstrakcije, ki uporablja naraven način ločevanja olja iz jeter polenovke. Med postopkom ekstrakcije niso uporabljene kemikalije, topila in mehanske naprave. Olje je popolnoma nerafinirano in izdelano v skladu s popolno odsotnostjo toplote. Opisani proces zagotavlja, da v olju ostane veliko naravnih vitaminov in hranilnih snovi, ki so prisotne v olju jeter polenovke in ostanejo nedotaknjene. Rosita ekstra deviško olje jeter polenovke je bledo/zlate barve, po okusu pa blago in nikakor ne odbijajočega okusa po ribah.

Koristi:

Vitamin A: ima pravi vitamin A v obliki retinola, kar pomeni, da ga telo zlahka absorbira in uporabi (za razliko od vitamina A, ki ga v rastlinah najdemo kot beta-karoten). Vitamin A je vključen v imunsko funkcijo, vid, razmnoževanje in celično komunikacijo.

Vitamin D: Rositin vitamin A sodeluje tudi z vitaminom D, ki telesu pomaga, da absorbira kalcij, da podpira zdravje kosti.

Omega maščobne kisline: Rositin celoten spekter maščobnih kislin (vključno z omega-3 EPA in DHA) je znan po tem, da zmanjšuje vnetja in ohranja zdravje možganov.

Sestavine:

Divje ulovljeno olje polenovke, rožmarin, organski vitamin E, mehke kapsule iz ribjega kolagena.

Priporočljivi dnevni odmerki:
  • Odrasli: 3 kapsule na dan (1 plastenka zadostuje za 30 dni za 1 osebo).
  • Otroci in občutljivi posamezniki: 1 kapsula na dan (kapsulo lahko tudi prerežete in olje izlijete otroku v usta).
  • Dojenčki (po predhodnem posvetu z zdravnikom): 1 do 3 kapljice na dan (kapsulo lahko tudi prerežete in olje izlijete otroku v usta).
  • Nosečnice in doječe matere: Največ 3 kapsule na dan.

Ker je ribje olje Rosita čisto in močno, je pomembno, da začnete počasi, v manjših odmerkih, kot je priporočeno. Na primer majhen odmerek vsak drugi dan ali celo enkrat na teden, dokler ne ugotovite, kako to vpliva na vaše telo. Olje je najbolje uživati skupaj s hrano.

Shranjevanje:

Mehke kapsule: Če želite olje Rosita v kapsulah najdlje ohraniti v najboljšem možnem stanju, naj bo plastenka v temnem prostoru pri sobni temperaturi, idealno v območju od 15 °C do 25 °C.

Kratki izleti, kamor boste s sabo vzeli plastenko s kapsulami, nimajo bisvenega vpliva na kakovost olja, zato ste lahko pri potovanju brez skrbi. Plastenke z mehkimi kapsulami ne shranjujte v hladilniku, saj nizke temperature v daljšem časovnem obdobju lahko povečajo prepustnost kapsule.

Rok uporabnosti olja Rosita v mehkih kapsulah je 2 leti od datuma proizvodnje.