Silikonski cucelj - hitri tok

Silikonski cucelj za jekleničko, s hitrim tokom, primeren za 6M+, 2 kosa.

5,49 

Opis

Pura nudi cuclje iz visoko kvalitetnega medicinskega silikona. Pura cuclji omogočajo pestro izbiro različnih pretokov, kar omogoča lahek preskok iz dojenje do samostojne uporabe. Cuclji so tudi zračni, kar zmanjšuje verjetnost kolikov.

Več o blagovni znamki

Pura jekleničke se od drugih stekleničk razlikujejo v tem, da so narejene iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. Ne vsebujejo plastike in nevarnih snovi, ki se iz nje izločajo (100 % brez BPA, ftalatov in PVC). Prav tako ne vsebujejo škodljivih premazov kot običajne aluminijaste stekleničke. Tudi pokrovi so narejeni iz nerjavečega jekla, kajti kaj pomaga piti iz zdrave jeklene stekleničke s plastičnim ustnikom?

Jekleničke so izdelane v skladu z vsemi standardi kakovosti, ne vsebujejo BPA in ostalih plastičnih delcev. Vse to preprečuje, da se škodljivi mikroorganizmi naselijo v vašo stekleničko. Stekleničko odlikuje certifikat varnosti (FDA, CPSC, EU 10/2011) in doživljenska garancija.

V vašo novo Pura jekleničko boste lahko nalili tekočino in se odpravili z njo na izlet. In da je zadeva še bolj zanimiva, lahko izbirate med več različnimi barvami: oranžno, zeleno, vijolično ali rožnato, modro, srebrno…

Običajne stekleničke so narejene iz materialov, ki se lahko vežejo z vsebino stekleničke. Tako lahko tekočina v steklenički postane nevarna ali celo strupena.

Zakaj bi se odločili za Pura jekleničko iz nerjavečega jekla?

– ker vsako leto konča v smeteh 38 milijard plastičnih steklenic in traja več kot 700 let, da se razgradijo
– samo v Ameriki za enoletno zalogo plastičnih steklenic porabijo 54 milijonov sodov nafte
– za proizvodnjo vsake plastične steklenice za vodo se porabi 2,5 dl nafte in 5 litrov vode
– Pura steklenice so narejene iz 60 % recikliranega materiala in so 100 % razgradljive.