Posodica za malico - nerjaveče jeklo/bambus

Posodica za malico ali shranjevanje hrane je izredno praktična spremljevalka v vsakem gospodinjstvu. Otroku lahko v njej pripraviš malico za v šolo, športni dan ali izlet. Lahko pa jo uporabljaš doma za shranjevanje piškotov ali drugih živil.

31,99 

Opis

Posodica za malico ali shranjevanje iz nerjavečega jekla s pokrovom iz bambusa in silikonskih tesnilom. Je izredno praktična spremljevalka v vsaki kuhinji. Ne vsebuje BPA.

Vzdrževanje: dele iz nerjavečega jekla lahko opereš v pomivalnem stroju, pokrov s silikonskim tesnilom pa očistiš z nežno milnico in gobico ter dobro osušiš.

Volumen 0,8 l.

 

Več o blagovni znamki

LÄSSIG blagovna znamka združuje ustvarjalnost in življenjski slog s korporativno odgovornostjo. Trajnost je ključni del njihove filozofije,  ki se aktivno izvaja v celotnem podjetju. Ponosni so na čudovite in funkcionalne izdelke družinskega podjetja. Poštena proizvodnja po strogih smernicah kakovosti, varčnih materialov in inovativnih proizvodnih procesov kot tudi socialna zavezanost odlikuje podjetje in blagovno znamko LÄSSIG.

Pri  LÄSSIG-u sprejemajo odgovornost – za njihove zaposlene na enak način kot za ljudi, ki delajo v njihovih proizvodnih obratih v tujini. Osebno pregledujejo tamkajšnje delovne pogoje in sodelujejo le s podjetji, ki upoštevajo predpise o varnosti pri delu, ne zaposlujejo otrok in plačujejo ter ustrezno ravnajo s svojimi zaposlenimi.

Pri  LÄSSIG-u imajo radi svoje okolje in nudijo podporo varovanju narave in ljudi. Trajnost za njih ni strateška ključna beseda, ampak odnos. Vse pogosteje izdelujejo iz recikliranih, neobdelanih in s tem okolju prijaznih materialov, katerih varnost nenehno revidirajo in zagotavljajo akreditirani preskusni inštituti.