Jeklenička za dojenčka - modro nebo, 150 ml

Jeklenička 0 – 6 M+ (počasni tok) z vključenim cucljem počasnega pretoka 0-6m+ ter silikonskim pokrovčkom.

Jeklenička je narejena iz obstojnega nerjavečega jekla, ima merilno skalo na notranji strani in je varna za pomivanje v pomivalnem stroju.

12,49 

Opis

Jeklenička je narejena iz kakovostnega, antibakterijskega nerjavečega jekla (1.4301/304).

Vse Pura jekleničke so kompatibilne s Pura cuclji za novorojenčke in dojenčke, nastavki za malčke ter pokrovčki za shranjevanje, lahko pa se tudi enostavno spremenijo v stekleničko za vodo. Materino mleko v Pura jeklenički je zaščiteno pred svetlobo in tako ohranja pomembne proteine in hranilne snovi. Cuclji s svojo obliko posnemajo obliko bradavice, prav tako pretok cuclja simulira dojenje. Sistem enojne odprtine omogoča nemoteno hranjenje, minimizira dotok zraka in pomaga preprečevati kolike. Tudi embalaža ne vsebuje plastike in je primerna za recikliranje.

Več o blagovni znamki

Pura jekleničke se od drugih stekleničk razlikujejo v tem, da so narejene iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. Ne vsebujejo plastike in nevarnih snovi, ki se iz nje izločajo (100 % brez BPA, ftalatov in PVC). Prav tako ne vsebujejo škodljivih premazov kot običajne aluminijaste stekleničke. Tudi pokrovi so narejeni iz nerjavečega jekla, kajti kaj pomaga piti iz zdrave jeklene stekleničke s plastičnim ustnikom?

Jekleničke so izdelane v skladu z vsemi standardi kakovosti, ne vsebujejo BPA in ostalih plastičnih delcev. Vse to preprečuje, da se škodljivi mikroorganizmi naselijo v vašo stekleničko. Stekleničko odlikuje certifikat varnosti (FDA, CPSC, EU 10/2011) in doživljenska garancija.

V vašo novo Pura jekleničko boste lahko nalili tekočino in se odpravili z njo na izlet. In da je zadeva še bolj zanimiva, lahko izbirate med več različnimi barvami: oranžno, zeleno, vijolično ali rožnato, modro, srebrno…

Običajne stekleničke so narejene iz materialov, ki se lahko vežejo z vsebino stekleničke. Tako lahko tekočina v steklenički postane nevarna ali celo strupena.

Zakaj bi se odločili za Pura jekleničko iz nerjavečega jekla?

– ker vsako leto konča v smeteh 38 milijard plastičnih steklenic in traja več kot 700 let, da se razgradijo
– samo v Ameriki za enoletno zalogo plastičnih steklenic porabijo 54 milijonov sodov nafte
– za proizvodnjo vsake plastične steklenice za vodo se porabi 2,5 dl nafte in 5 litrov vode
– Pura steklenice so narejene iz 60 % recikliranega materiala in so 100 % razgradljive.