Steklenička za hranjenje 150ml (2kosa)

Po mojem mnenju je to najboljša okolju prijazna in naravna steklenička za dojenčke, kar jih boš našla!

Enodelni cucelj proti kolikam in pokrovček sta v celoti izdelana iz  100% naravnega kavčuka, zasnovana tako, da se popolnoma prilegata vratu stekleničke. Pokrovček ima vakuumsko tesnilo, tako da ti ni treba skrbeti, da bi se tekočina na poti razlila.

Izdelek vsebuje:

  • 2 steklenički iz stekla s širokim vratom in prostornino 150 ml – kot nalašč za dojenčke od 0-3 mesece
  • 1 nastavek iz naravnega kavčuka
  • 1 vakumski tesnilni pokrovček iz naravnega kavčuka

34,95 

Količinski popusti ob nakupu večih izdelkov:
Količina Popust Cena na kos
1 - 34,95 
3 5% 33,20 
5 10% 31,46 

Količinski popust velja za vse neznižane izdelke.

Opis

V čem je flaška Hevea drugačna od ostalih?
  • Je VARNA za otroka, saj je popolnoma brez silikona, plastike in drugih petrokemičnih snovi
  • Narejena je v Evropi iz najkvalitetnejšega stekla, odpornega na udarce in toploto, popolnoma brez vsebnosti plastike in mikroplastike
  • Je enostavna za čiščenje in sterilizacijo, saj ima širok vrat, primerna je za pomivanje v pomivalnem stroju
  • Cucelj in pokrovček preprosto potopiš v sveže prekuhano vodo za nekaj minut in že so priporavljeni za ponovno uporabo
  • Vedno preveri, ali je cucelj raztrgan in obrabljen. Gumijasti nastavek je potrebno zamenjati po 6-8 tednih uporabe
Zakaj Hevea?

HEVEA je blagovna znamka Danskega porekla, ki proizvaja dude, grizala, stekleničke in druge izdelke iz 100% naravnega kavčuka, ki je brez BPA-ja, PVC-ja, sintetike in ne vsebuje ftalatov.

Dude in cuclji so narejeni iz 100% naravne gume, ki je biorazgradljiv in trajnosten vir. Naravna guma se fizično in kemično popolnoma razgradi že z izpostavitvijo sončni svetlobi, zraku in vlagi.

Vsa embalaža ima FSC certifikat. FSC oznaka na papirju je zagotovilo, da papir (ali les) prihaja iz odgovorno vzdrževanih gozdov, kar pomaga preprečevati krčenje gozdov in degradacijo. To je izjemno pomembno za milijone ljudi, katerih preživetje je odvisno od gozda in seveda tudi za celotno okolje.

Vsaka sestavina pri Hevei je pridelana brez uporabe kemičnih herbicidov, pesticidov, sintetičnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov (GSO), pri njihovi predelavi pa niso uporabljene škodljive kemikalije ali topila.

Vsi Hevea izdelki so testirani s strani dobro poznanih mednarodnih združenj, kot so SGS, Intertek and Bureau Veritas, da ustrezajo evropskim, ZDA, kanadskim in avstralskim standardom. Dude Hevea ustrezajo EN1400, AS/NZS ISO 8124, in ASTM standardom. Serijska koda je vgravirana v vsako dudico in cucelj. Testirajo vsako posamezno dudo, da se prepričajo o tem, da bo prenesla vse pritiske uporabe.