Zobna pasta s poprovo meto in aloe vero, 50ml

Primerna za celo družino.

Naravna zobna pasta z poprovo meto, aloe vero in miro ter z izvlečki listov oljke je primerna za nego občutljivih zob in dlesni za vso družino. Preprečuje nastanek kariesa, oblog in zobnega kamna. Zobna pasta vsebuje aktivne sestavine, ki osvežijo ustno votlino in dajejo prijetno svežino

Brez fluora, SLSa, triklosana, umetnih sladil..

5,50 

Količinski popusti ob nakupu večih izdelkov:
Količina Popust Cena na kos
1 - 5,50 
3 5% 5,23 
5 10% 4,95 

Količinski popust velja za vse neznižane izdelke.

Opis

Naravna zobna pasta s poprovo meto, aloe vero in miro ter z izvlečki listov oljke je primerna za nego občutljivih zob in dlesni za vso družino. Preprečuje nastanek kariesa, oblog in zobnega kamna. Zobna pasta vsebuje aktivne sestavine, ki osvežijo ustno votlino in dajejo prijetno svežino.

  • 100% naravna zobna pasta.
  • Nudi učinkovito ustno higieno in ohranja zdrave zobe ter dlesni.
  • Vsebuje naravne in učinkovite čistilne sestavine.
  • Antioksidanti iz oljčnih listov krepijo in varujejo dlesni.
  • Protimikrobno delovanje ščiti pred nastajanjem zobnih oblog.
  • Posebej primerno za ljudi z občutljivimi dlesnimi.
  • Prijeten in osvežujoč okus poprove mete.

Naravna zobna pasta je narejena brez fluora, natrijevega lavril sulfata – SLS, triklosana, sorbitola, spartama in drugih zdravju oporečnih sestavin. Zobna pasta tudi ne vsebuje abrazivnih sestavin, ki se uporabljajo za beljenje zob.

Navodila za uporabo:
Manjšo količino zobne paste iztisnite na navlaženo zobno ščetko. Zobe je potrebno čistiti tako dolgo, da z zobno ščetko temeljito očistite površino zob in medzobne prostore. Očistite tudi jezik.

Sestavine (INCI):
Calcium Carbonate (Dental Grade Chalk), Glycerin** (Vegetable Derived), Aqua (Pure Water), Betaine (Natural Plant Extract), Xanthan Gum (Corn Starch Gum), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*, Aroma [Mentha Piperita (Peppermint) Oil*^, Commiphora Myrrha (Myrrh) Oil^], Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Limonene, Linalool.
^ Pravična trgovina
* Sestavine ekološkega porekla
** Narejeno iz sestavin ekološkega porekla