Valjček iz žada

Valjček iz žada je pripomoček, ki je v tradicionalnih kitajskih lepotnih ritualih znan po svoji zmožnosti zmanjšanja drobnih linij, hkrati pa učvrsti in oblikuje kožo od čela do dekolteja.

Hladilni učinek valjčka za obraz zmanjša tudi zabuhlost in zoži pore.

25,99 

Opis

Navodila za uporabo:
  • Očistite in tonirajte kožo,
  • Nanesite nekaj kapljic seruma ali olja za obraz,
  • 5-10 minut nežno masirajte z valjčkom,
  • Uporabljajte od sredine obraza navzgor proti lasišču,
  • Manjšo stran uporabite za predel okoli oči.
  • Za najboljše rezultate uporabljajte vsak dan od čela do dekolteja.

Valjček postavite v hladilnik, da izboljšate učinek hlajenja.

Po vsaki uporabi operite valjček z nežnim naravnim milom v topli vodi in posušite s krpo ali pustite, da se posuši na zraku.

Sestavine: 100% naravni kamen iz žada

Zaradi naravnega kamna se lahko barva nekoliko razlikuje od slike. To ne vpliva na kakovost izdelka.

O blagovni znamki

Nourish London je britansko podjetje, ki ponuja znanstveno razvite, visoko učinkovite, organske, veganske in cruelty free kozmetične izdelke, ki jih sestavljajo sestavine iz narave.

Vsi njihovi izdelki vsebujejo samo naravne, organske sestavine, ki skupaj z naravnimi procesi vaše kože razkrivajo lepo, sijočo in zdravo kožo.

Izdelki so kreativno zasnovani in izdelani z ljubeznijo v lastni tovarni v Londonu. Uporabljajo samo najčistejše, najkakovostnejše sestavine, brez testiranja na živalih, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in hkrati skrb za planet.

Z nenehnimi inovacijami in uporabo najnovejših dosežkov v znanosti, želijo ustvariti najučinkovitejšo, 100% naravno nego kože, ki prekosi klasično kozmetiko, oblikovano s sintetičnimi kemikalijami.

Navdušeno osveščajo ljudi, da v svojih izdelkih za nego kože zmanjšajo toksine in sintetične kemikalije ter izkusijo prednost čiste, zelene nege kože brez krutosti. Prednosti tako za našo kožo kot za naš planet.