Valjček iz žada

Si že slišala za ta čudežni valjček? To je pripomoček, ki je v tradicionalnih kitajskih lepotnih ritualih znan po svoji zmožnosti zmanjšanja drobnih linij, hkrati pa učvrsti in oblikuje kožo od čela do dekolteja.

Narejen je iz 100% kamna žada. S tem valjčkom poskrbiš za bolj mladosten in sijoč videz kože na popolnoma naraven način.

Hladilni učinek valjčka za obraz zmanjša zabuhlost in zoži pore, zato ga za boljši učinek pred uporabo postavi v hladilnik. Nič več jutranje zabuhlosti, saj bo tvoj obraz s pomočjo valjčka, v nekaj minutkah svež in zbujen.

25,99 

Opis

Navodila za uporabo:
  • Očisti in toniraj kožo,
  • Nanesi nekaj kapljic seruma ali olja za obraz,
  • 5-10 minut nežno masiraj z valjčkom,
  • Uporabljaj od sredine obraza navzgor proti lasišču,
  • Manjšo stran uporabi za predel okoli oči.
  • Za najboljše rezultate uporabljaj vsak dan od čela do dekolteja.

Valjček postavi v hladilnik, da izboljšaš učinek hlajenja.

Po vsaki uporabi operi valjček z nežnim naravnim milom v topli vodi in posuši s krpo ali pusti, da se posuši na zraku.

Sestavine: 100% naravni kamen iz žada

Zaradi naravnega kamna se lahko barva nekoliko razlikuje od slike. To ne vpliva na kakovost izdelka.

O blagovni znamki

Nourish London je britansko podjetje, ki ponuja znanstveno razvite, visoko učinkovite, organske, veganske in cruelty free kozmetične izdelke, ki jih sestavljajo sestavine iz narave.

Vsi njihovi izdelki vsebujejo samo naravne, organske sestavine, ki skupaj z naravnimi procesi vaše kože razkrivajo lepo, sijočo in zdravo kožo.

Izdelki so kreativno zasnovani in izdelani z ljubeznijo v lastni tovarni v Londonu. Uporabljajo samo najčistejše, najkakovostnejše sestavine, brez testiranja na živalih, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in hkrati skrb za planet.

Z nenehnimi inovacijami in uporabo najnovejših dosežkov v znanosti, želijo ustvariti najučinkovitejšo, 100% naravno nego kože, ki prekosi klasično kozmetiko, oblikovano s sintetičnimi kemikalijami.

Navdušeno osveščajo ljudi, da v svojih izdelkih za nego kože zmanjšajo toksine in sintetične kemikalije ter izkusijo prednost čiste, zelene nege kože brez krutosti. Prednosti tako za našo kožo kot za naš planet.