Zdrav otrok in ljubezen staršev

Starševstvo je odnos, ki zdravi. Središče te knjige je otrok. To je knjiga, ki starše uči, kako lahko osebnostno zrasejo, obenem pa otroke dobro vzgojijo.

32,90 

Opis

Starševstvo je odnos, ki zdravi. Središče te knjige je otrok. To je knjiga, ki starše uči, kako lahko osebnostno zrasejo, obenem pa otroke dobro vzgojijo. Napisana je tako za starše samohranilce kot za poročene starše; namenjena je staršem v mešanih družinah in staršem, ki nimajo družine; je za starše, ki jim gre dobro in za starše, ki imajo pred seboj še dolgo pot. Nikakor nočeva kriviti staršev za težave otrok. Hočeva le pokazati, kako smo bili vsi nepopolno vzgojeni in tudi sami nismo popolni starši. Tu ni prostora za krivdo. Rada bi le, da vidite stvari takšne, kot so, in jih sprejmete.

Ko ima človek na voljo informacije, ki jih potrebuje, lahko vpelje spremembe. Vabiva vas, da se nama pridružite pri raziskovanju nove oblike starševstva, ki ohranja vašo in otrokovo celovitost. – Harville Hendrix in Helen Hunt KAKO ZAČETI? Preprosto verjemite, da je zavestno starševstvo boljše od nezavednega. Med branjem razmišljajte o tem, kar vas knjiga uči. Potem tehnike vadite z otroki in opazujte, …