Masaža dojenčka

3 tedenski tečaj na vašem domu – 3 srečanja po 120 minut

NA TEČAJU SE NAUČIMO:
– vsaj 30 masažnih prijemov
– osnovne raztezne vaje,ki pomagajo dojenčku pri težavah s krčki in prebavo
– spretnosti osnovnega rokovanja pri negi dojenčka

Cena velja za območje Ljubljane. Za območja izven Ljubljane izvajalec dodatno obračuna stroške prevoza 0,25/km.

150,00 

Opis

NA TEČAJU ODGOVORIMO NA NASLEDNJA VPRAŠANJA:

– kakšne so koristi  masaže pri  dojenčku in  tudi pri mamici oz očku
– zakaj redno masirati
– zakaj je potreben tečaj
– kako se pripravimo na masažo in kaj vse potrebujemo
– kako izbrati primeren čas za masažo

Masaža pomaga pri mnogih težavah in jih omili ali celo odpravi. Vzpodbudi, da se preko masažnih tehnik dojenčkovo telo poravna v pravem položaju. Redna masaža pripomore, da se določeni deli telesa, ki so od poroda zakrčeni ali zamaknjeni, poravnajo v pravo lego. To pa je osnova za dober skeletno-mišično-živčni razvoj.

Dotik preko masaže je prvinski način izražanja ljubezni in omogoča mamici (očku) in dojenčku, da se zdravo povezujeta in spoznavata. Ob masaži se dojenček veliko giblje, to pa je osnova za dober gibalni razvoj, pa tudi  napredek v razvoju grobe in fine motorike.

Tečaj vodi Mojca Kurent, ki že dve desetletji navdušuje mamice in očke, da s toplimi naoljenimi rokami masirajo svoje dojenčke. Je soavtorica knjig MINI JOGA IN MASAŽA (Urška Božič, Mojca Kurent) , ki je izšla leta 2015 pri Mladinski knjigi in ČAR DOTIKA (Mojca Kurent, Petra Šterlek) – z masažo do zdravega razvoja dojenčka in ljubečih družinski vezi, ki je izšla 2019 v samozaložbi.

Izvedba tečaja je v celoti odgovornost izvajalca tečaja (Masaže, svetovanje za zdrav način življenja Mojca Kurent s.p.). Po nakupu tečaja v spletni trgovini prejmete bon s kontaktnimi podatki in se o podrobnostih in začetku tečaja dogovorite direktno z izvajalcem tečaja.