Termo posodica za shranjevanje - Dog

Termo posodica za shranjevanje hrane je izredno praktična spremljevalka, ko ste zunaj in naokoli. Posodica iz nerjavečega jekla ohranja hrano toplo ali hladno, je neprepustna in jo je enostavno napolniti.

19,95 

Opis

Termo posodica za shranjevanje hrane je izredno praktična spremljevalka, ko ste zunaj in naokoli. Z dvojno termo steno iz nerjavečega jekla je hrana oziroma kosilo za vašega malčka takoj na voljo, ko ste na poti. Stena iz nerjavečega jekla ohranja hrano toplo ali hladno, silikonski obroč, ki je vgrajen v pokrov, pa zagotavlja, da ne pride do puščanja.

Zelo praktično: Široka odprtina bučke iz nerjavečega jekla omogoča enostavno polnjenje, uporabo in čiščenje.

Opozorilo: Ta izdelek se ne sme uporabljati za shranjevanje gaziranih pijač (nevarnost prekomernega tlaka ali eksplozije). Ni primerna za mlečne izdelke (nevarnost rasti bakterij).

Ni primerna za uporabo v mikrovalovni pečici.

Volumen: 315 ml

 

Več o blagovni znamki

LÄSSIG blagovna znamka združuje ustvarjalnost in življenjski slog s korporativno odgovornostjo. Trajnost je ključni del njihove filozofije,  ki se aktivno izvaja v celotnem podjetju. Ponosni so na čudovite in funkcionalne izdelke družinskega podjetja. Poštena proizvodnja po strogih smernicah kakovosti, varčnih materialov in inovativnih proizvodnih procesov kot tudi socialna zavezanost odlikuje podjetje in blagovno znamko LÄSSIG.

Pri  LÄSSIG-u sprejemajo odgovornost – za njihove zaposlene na enak način kot za ljudi, ki delajo v njihovih proizvodnih obratih v tujini. Osebno pregledujejo tamkajšnje delovne pogoje in sodelujejo le s podjetji, ki upoštevajo predpise o varnosti pri delu, ne zaposlujejo otrok in plačujejo ter ustrezno ravnajo s svojimi zaposlenimi.

Pri  LÄSSIG-u imajo radi svoje okolje in nudijo podporo varovanju narave in ljudi. Trajnost za njih ni strateška ključna beseda, ampak odnos. Vse pogosteje izdelujejo iz recikliranih, neobdelanih in s tem okolju prijaznih materialov, katerih varnost nenehno revidirajo in zagotavljajo akreditirani preskusni inštituti.