Termo jeklenička – oranžna, 260ml

Jeklenička je narejena iz obstojnega nerjavečega, antibakterijskega jekla. Jeklenička bo poskrbela, da bo vsebina ostala topla ali hladna dalj časa, cca do 8 ur. S Pura jekleničko si boste zagotovili, da vedno uporabljate najvarnejšo in najbolj eko-progresivno steklenico na trgu.

25,99 

Količinski popusti ob nakupu večih izdelkov:
Količina Popust Cena na kos
1 - 25,99 
3 5% 24,69 
5 10% 23,39 

Količinski popust velja za vse neznižane izdelke.

Opis

Jeklenička je narejena iz obstojnega nerjavečega, antibakterijskega jekla. Jekleničko perite ročno za boljše vzdrževanje izolacije. Prav tako jo ne sterilizirajte. Jeklenička bo prav tako poskrbela, da bo vsebina ostala topla ali hladna dalj časa, cca do 8 ur. Nogavičko odstranite vsaj enkrat tedensko in očistite predel med jekleničko in nogavičko. Po potrebi jo odstranite večkrat predvsem v vlažnih razmerah. Primerna za potovanje, športne aktivnosti z njo boste vedno zagotovili idealno tempraturo vsebine.

Kako ponovno namestiti nogavičko?
Dodajte sodo bikarbono v notranjost nogavičke in jo zdrsnite po jekleničiki ali dodajte kapljico detergenta za lažji zdrs po jeklenički, ter jo dobro sperite.

Vse Pura jekleničke so kompatibilne s Pura cuclji za novorojenčke in dojenčke, nastavki za malčke ter pokrovčki za shranjevanje, lahko pa se tudi enostavno spremenijo v jekleničko za vodo.

Razvojna ekipa Pura  je prevzela izziv ustvarjanja prve (in samo) 100-odstotno brez plastike športne TERMO jekleničke na trgu ter brez vsebnosti strupov (toksinov) oz. ostalih zdravju škodljivih primesi, kar potrjujejo tudi certifikati. Športni nastavek s širokim vratom je  izdelan iz 100% medicinskega silikona in omogoča prost pretok vseh vrst tekočin tudi gostejših kot so smoothiji, proteinski napitki, … Perete ga lahko v pomivalnem stroju v zgornji košarici po želji ga lahko tudi sterilizirate

S Pura jekleničko si boste zagotovili, da vedno uporabljate najvarnejšo in najbolj eko-progresivno steklenico na trgu.

OPOZORILO: Pred užitjem iz Pura termo jekleničke se prepričajte o primerni temperaturi vsebine,  da se izognete opeklinam.