Silikonska slamica

Pura kiki silikonska slamica je izdelana iz 100% medicinskega silikona in se lahko pere v pomivalnem stroju v zgornji košarici.

5,49 

Ni na zalogi

Opis

Slamica je sestavljena iz dveh delov in sicer ustnika ter podolgovate slamice, katero lahko odstranite. To omogoča otrokom, da lahko pijejo s pokonci postavljeno jekleničko (z nastavljeno slamico).

S Puro ste lahko vedno 100%, da uporabljate najbolj varne izdelke za otroke, ki jih trenutno ponuja svetovni trg.

Več o blagovni znamki

Pura jekleničke se od drugih stekleničk razlikujejo v tem, da so narejene iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. Ne vsebujejo plastike in nevarnih snovi, ki se iz nje izločajo (100 % brez BPA, ftalatov in PVC). Prav tako ne vsebujejo škodljivih premazov kot običajne aluminijaste stekleničke. Tudi pokrovi so narejeni iz nerjavečega jekla, kajti kaj pomaga piti iz zdrave jeklene stekleničke s plastičnim ustnikom?

Jekleničke so izdelane v skladu z vsemi standardi kakovosti, ne vsebujejo BPA in ostalih plastičnih delcev. Vse to preprečuje, da se škodljivi mikroorganizmi naselijo v vašo stekleničko. Stekleničko odlikuje certifikat varnosti (FDA, CPSC, EU 10/2011) in doživljenska garancija.

V vašo novo Pura jekleničko boste lahko nalili tekočino in se odpravili z njo na izlet. In da je zadeva še bolj zanimiva, lahko izbirate med več različnimi barvami: oranžno, zeleno, vijolično ali rožnato, modro, srebrno…

Običajne stekleničke so narejene iz materialov, ki se lahko vežejo z vsebino stekleničke. Tako lahko tekočina v steklenički postane nevarna ali celo strupena.

Zakaj bi se odločili za Pura jekleničko iz nerjavečega jekla?

– ker vsako leto konča v smeteh 38 milijard plastičnih steklenic in traja več kot 700 let, da se razgradijo
– samo v Ameriki za enoletno zalogo plastičnih steklenic porabijo 54 milijonov sodov nafte
– za proizvodnjo vsake plastične steklenice za vodo se porabi 2,5 dl nafte in 5 litrov vode
– Pura steklenice so narejene iz 60 % recikliranega materiala in so 100 % razgradljive.