Silikonski slinček Mouse - rose

Slinček iz silikona je izredno praktičen pripomoček, ko je na urniku hranjenje malčka. Z lahkoto se ga namesti in otroka pri hranjenju ne ovira, saj je izredno mehak. Po uporabi slinček samo operete pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju in že je pripravljen za naslednjo uporabo.

14,99 

Opis

Lässig slinček Mouse je iz mehkega silikona je enostaven za vzdrževanje. Slinček je prilagodljiv, saj ima 6 luknjic za nastavitev prileganja slinčka posameznemu otroku.

Je enostaven za vzdrževanje. Lahko se ga očisti z vlažno krpo ali pod tekočo vodo ali pa se ga opere v pomivalnem stroju na zgornji polici.

Primeren za dojenčke od 6 mesecev dalje.

Sestava: 100% silikon.

Več o blagovni znamki

LÄSSIG blagovna znamka združuje ustvarjalnost in življenjski slog s korporativno odgovornostjo. Trajnost je ključni del njihove filozofije,  ki se aktivno izvaja v celotnem podjetju. Ponosni so na čudovite in funkcionalne izdelke družinskega podjetja. Poštena proizvodnja po strogih smernicah kakovosti, varčnih materialov in inovativnih proizvodnih procesov kot tudi socialna zavezanost odlikuje podjetje in blagovno znamko LÄSSIG.

Pri  LÄSSIG-u sprejemajo odgovornost – za njihove zaposlene na enak način kot za ljudi, ki delajo v njihovih proizvodnih obratih v tujini. Osebno pregledujejo tamkajšnje delovne pogoje in sodelujejo le s podjetji, ki upoštevajo predpise o varnosti pri delu, ne zaposlujejo otrok in plačujejo ter ustrezno ravnajo s svojimi zaposlenimi.

Pri  LÄSSIG-u imajo radi svoje okolje in nudijo podporo varovanju narave in ljudi. Trajnost za njih ni strateška ključna beseda, ampak odnos. Vse pogosteje izdelujejo iz recikliranih, neobdelanih in s tem okolju prijaznih materialov, katerih varnost nenehno revidirajo in zagotavljajo akreditirani preskusni inštituti.