Sabljasti triplat (grško seno) kompleks, 90 kapsul

Skrbno zasnovano prehransko dopolnilo za čas dojenja, poleg rastlinskih izvlečkov aktiviranih semen triplata (grško seno) in komarčka vsebuje še železo, naravni vitamin B12 ter bioaktivno obliko folne kisline. Triplat oz. grško seno in komarček sta tradicionalno priljubljeni zelišči med novopečenimi mamicami. Kompleks je posebej zasnovan za dopolnitev prehrane s pomembnimi hranili v času dojenja.

Brez sladil, umetnih arom, barvil, konzervansov in GSO. Primerno tudi za vegane.

29,99 

Opis

Izdelek vsebuje:
  • izvleček semen triplata,
  • izvleček semen komarčka,
  • železo v obliki bisglicinata,
  • metilirano obliko vitamina B12 in folne kisline (folat).

Triplat oz. grško seno in komarček sta tradicionalno priljubljeni zelišči med novopečenimi mamicami. Kompleks je posebej zasnovan za dopolnitev prehrane s pomembnimi hranili v času dojenja. Aktivirana semena so tista semena, ki so se prebudila in vzklila ter sprostila ves svoj naravni prehranski potencial ter so dodatno potencirana kot hranilno bogat zeliščni izvleček.

Železo kot železov bisglicinat je visoko kakovostna oblika železa, ki ga telo bolje absorbira od običajnih oblik. Poleg odlične absorpcije je ta oblika tudi prijazna do želodca, blaga do prebavil in ne povzroča zaprtja.

Enako velja za vitamin B12 in folat, saj se metilirane oblike vitaminov preprosto bolje absorbirajo v telesu od klasičnih, neaktivnih oblik.

Brezkompromisna kakovost

Izdelek Sabljasti triplat (grško seno) kompleks je proizveden v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Izdelek je tudi preverjen v neodvisnem akreditiranem laboratoriju. V nasprotju s tabletami, rastlinske celulozne kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

  • Primerno za vegane in vegetarijance,
  • iz 100% naravnih virov,
  • proizvedeno brez GSO,
  • brez dodanih pomožnih snovi,
  • brez dodanih sladil, barvil, dišav in umetnih konzervansov.
Povprečna vsebnost 3 kapsul PDV%
Izvleček semen triplata 1800 mg
Izvleček semen komarčka 150 mg
Železo 19,8 mg 141
Folna kislina (folat) 0,45 mg 225
Vitamin B12 5,4 mg 216
PDV – priporočen dnevni vnos
Sestavine:

izvleček semen sabljasti triplat 10:1 (Trigonella foenum-gaecum), rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), prah semen komarčka (Foeniculum vulgare), železov bisglicinat, kalcijev L-metilfolat, metilkobalamin.

Navodilo za uporabo:

3 kapsule na dan s kozarcem vode. Priporočeno z obrokom.

Opozorila:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjuj v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na etiketi embalaže.

Vsebina: 90 kapsul

Neto teža: 72,8 g

Proizvajalec: Zenkoh GmbH, Nemčija

O blagovni znamki

Blagovna znamka Naturtreu je sinonim pristne nemške kakovosti. Formulacije so skrbno premišljene in upoštevajo najnovejša dognanja znanosti, poleg vitaminov in mineralov vsebujejo predvsem velik delež naravnih sestavin. Sestavine so v koncentrirani obliki, katerih izvorni vir je predvsem domače, evropsko tržišče. V izdelke pa je vkomponirana tudi nota tradicionalnih zelišč na katere prisegajo naše babice in priznani nutricionisti.

Nemški prehranski strokovnjaki so na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj posebno pozornost poleg samim formulacijam namenili tudi optimalni količini sestavin v odmerku posameznega izdelka, saj le prava mera le-teh zagotavlja pričakovano. Nemška natančnost zahteva tudi strogo preverjanje v vseh korakih proizvodnje, tako je tudi vsak izdelek kljub vsem kontrolam v proizvodnem procesu na koncu podvržen še finalnemu testu v neodvisnem laboratoriju.

Blagovna znamka Naturtreu sledi trendu prehranskih dopolnil, ki zahteva visok delež naravnih sestavin, katere telo lahko zlahka uporabi in izključuje vse nepotrebne pomožne snovi, kot so sladila, umetne arome, barvila in druge sestavine, ki se uporabljajo pri proizvodnji tablet in pršil, kar zagotavlja visoko raven presnove in absorpcije.

Naturtreu v svojih izdelkih stavi na naravno moč zelišč v roki z znanostjo in pristno osebno izkušnjo h kateri se boste radi in pogosto vračali.