Otroška zobna ščetka iz bambusa - dark blue

  • okolju prijazna zobna ščetka
  • iz 100% biorazgradljivega bambusa
  • embalaža primerna za kompostiranje
  • brez BPA in nafte
  • obarvana z naravnimi barvili
  • primerna za vegane

3,90 

Opis

Hidrophil otroške zobne ščetke z extra mehkimi ščetinami zagotavljajo temeljito čiščenje zob, hkrati pa ščitijo dlesni malčkov. Zaradi velikosti glave ščetke so trajnostne zobne ščetke primerne za otroke od 3. leta dalje.

Ročaj je narejen iz biorazgradljivega bambusa. Pri gojenju našega bambusa ne uporabljamo umetnega namakanja, prav tako se pri gojenju ne uporablja pesticidov in drugih kemikalij.

Ščetine pridobivamo iz ricinusovega olja. Olje, pridobljeno iz rastline ricinus communis, se predela v naše ščetine na biološki način in ​​ne vsebuje BPA-ja in nafte.

Naravne barve, ki se uporabljajo za barvanje ročajev, so prav tako ekološke.

Ščetke so pakirane v embalažo iz recikliranega kartona, brez plastike.

Priporočamo, da krtačko zamenjate vsake tri mesece.

Več o blagovni znamki

Ustanovitelji znamke Hydrophil so trije prijatelji Christoph, Sebastian in Wanja, trije prijatelji iz Hamburga. Ideja za HYDROPHIL se jim je porodila med kolesarsko turo po Hamburgu. Sami pravijo takole:

˝Vsaj dve tretjini naše zemlje sta pokriti z vodo. Vendar je le 3% tega sladka voda in zato tudi pitna. Vira vode je zato zelo malo. Posledice tega pomanjkanja virov so neverjetne: 2,1 milijarde naših soljudi po vsem svetu nima dostopa do čiste pitne vode. Takšna dejstva so nas spodbudila, da smo bili še posebej pozorni na pomanjkanje vode.

HYDROPHIL ustvarja inovativne in trajnostne higienske izdelke. Izdelki, ki naj bi razširili pogled na teme, kot sta trajnost in pomanjkanje virov. Naša skupna vizija: proizvodnja trajnostne celotne ponudbe kopalnic – veganske in poštene.

Kadar koli je mogoče, uporabljamo vire, ki ne ogrožajo tal ali pitne vode in ne zahtevajo umetnega namakanja. Na ta način lahko znatno zmanjšamo porabo vode. Da bi pozitivno vplivali na naš svet, naši izdelki ne vsebujejo živalskih proizvodov niti niso testirani na živalih. Naše proizvodne verige spremljamo do najmanjših podrobnosti in zagotavljamo, da so naši izdelki pošteno proizvedeni.

Naše poslanstvo: Z našimi izdelki vas želimo ozavestiti o trajnostni porabi v vašem vsakdanjem življenju.

DOBRODELNOST: 10% dobička namenimo neprofitnemu združenju Viva con Agua de Sankt Pauli e.V., ki se zavzema za zagotavljanje dostopa do čiste pitne vode ljudem v državah svetovnega juga.˝