Nosni aspirator na vdih

Nosni aspirator na vdih je medicinski pripomoček, ki pomaga nežno odstranjevati nosno sluz iz nosu pri novorojenčkih, dojenčkih in otrocih, s čimer jim olajšamo tudi dihanje.

Primeren za uporabo od rojstva dalje.

9,36 

Količinski popusti ob nakupu večih izdelkov:
Količina Popust Cena na kos
1 - 9,36 
3 5% 8,89 
5 10% 8,42 

Količinski popust velja za vse neznižane izdelke.

Opis

Nosni aspirator na vdih je medicinski pripomoček, ki pomaga nežno odstranjevati nosno sluz iz nosu pri novorojenčkih, dojenčkih in otrocih, s čimer jim olajšamo tudi dihanje.

 UPORABA:
  1. V primeru intenzivnega prehlada sperite najprej nosek z  enodozirno ampulo
  2. Otroka položimo v ležeči položaj hrbtno.
  3. Zadržite ustnik z ustnicami ter vstavite nastavek aspiratorja otroku v nosnico, nato počasi in nežno in enakomerno vsrkavajte zrak.
  4. Postopek ponovite še z drugo nosnico. Če se med vdihavanjem ustnik napolni z sluzjo, ga nadomestite z rezervnim ustnikom.
  5. Po vsaki uporabi, odstranite uporabljen ustnik, ga sperite z mlačno vodo ter posušite in ga ponovno vstavite v paketek. Paketek z 10 rezervnimi deli mehkih nastavkov je na voljo.

POGOSTOST UPORABE: v primeru, ko ima otrok zamašen nos, še posebno pred dojenjem ali pitjem mleka iz otroške stekleničke.

OPOZORILA: izdelek shranjujte na otrokom nedosegljivem mestu. Izdelek je izdelan iz majhnih delov, ki bi lahko bili nevarni za igro otroka. Izdelka ne uporabljajte v primeru preobčutljivosti na materiale, iz katerih je izdelek izdelan. Iz higienskih razlogov in za preprečevanje okužb, se nosni nastavek uporabi samo enkrat ter po uporabi zavrže. Ne izpostavljajte izdelka visokim temperaturam.

SESTAVA: ogrodje aspiratorja in ustnik sta narejena iz polipropilena; gibljiva cevka in nosni nastavek iz PVC; filter ustnika pa je narejen iz melaminske pene.

VSEBINA PAKETA: 1x nosni aspirator na vdih in 1x nastavek za nosni aspirator.

ROK UPORABE je naveden na embalaži.

PROIZVAJALEC: Istituto Ganassini di Richere Biochimiche, Milano, Italija.

DOBAVITELJ: Pharmagea d.o.o.,  Vodovodna cesta 91, Ljubljana, www.pharmagea.com