Omega 3 olje iz alg z DHK in EPK, kapljice, 50 ml

Izdelek vsebuje izjemno čisto omega 3 olje pridobljeno iz alg rodu Schizochytrium, ki predstavljajo trajnostni vir Omega-3 nenasičenih maščobnih kislin in alternativo ribjemu olju. Vsebuje pravilno medsebojno razmerje kislin DHK in EPK (2:1), vsebuje pa tudi Dokosapentaenojsko maščobno kislino (DPK / DPA), ki je po strukturi podobna eikozapentaenojski kislini (EPK).

Za naravno zaščito pred oksidacijo olja sta dodana antioksidanta vitamin E in rožmarin, za prijeten okus pa poskrbi bogata aroma citrusov.

Brez sladil, umetnih arom, barvil, konzervansov in GSO. Primerno tudi za vegane.

36,99 

Opis

Naravno, visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Omega 3 olje iz alg z DHK in EPK v kapljicah je najboljši rastlinski vir Omega 3.

Izdelek vsebuje izjemno čisto omega 3 olje pridobljeno iz alg rodu Schizochytrium, ki predstavljajo trajnostni vir Omega-3 nenasičenih maščobnih kislin in alternativo ribjemu olju.

Za naravno zaščito pred oksidacijo olja sta dodana antioksidanta vitamin E in rožmarin, za prijeten okus pa poskrbi bogata aroma citrusov.

Omega-3 esencialne maščobne kisline imajo pomembno vlogo v številnih procesih v našem telesu. Med ključne Omega 3 kisline uvrščamo EPK (EPA) in DHK (DHA).

Kljub vsesplošnemu vedenju o pomembnosti Omega 3 kislin, teh pogosto ne zaužijemo dovolj s hrano, zato prehranski strokovnjaki priporočajo dodatno uživanje Omega 3 kislin v obliki visoko kakovostnega prehranskega dopolnila. Koristni učinek Omega 3 kislin se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.

Za srce – Omega 3 maščobne kisline DHK in EPK imajo pomembno vlogo pri delovanju srca

Za ožilje – Omega 3 maščobne kisline DHK in EPK pomagajo vzdrževati normalen krvni tlak in normalno koncentracijo trigliceridov v krvi.

Za možgane – Omega 3 maščobne kisline DHK pripomorejo k optimalnemu delovanju možganov.

Za vid – Omega 3 maščobne kisline DHK imajo pomembno vlogo pri ohranjanju zdravega vida.

Omega 3 olje se priporoča tudi nosečnicam in doječim materam, vnos kisline DHK prispeva k normalnemu razvoju možganov pri zarodku in dojenčku. Koristen učinek se doseže z dodatnim vnosom 200 mg DHK poleg priporočenega dnevnega vnosa.

Brezkompromisna kakovost

Izdelek Omega 3 olje iz alg z DHK in EPK v kapljicah je proizveden v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Izdelek je tudi preverjen v neodvisnem akreditiranem laboratoriju.

Primerno za vegane in vegetarijance,
proizvedeno brez GSO,
brez dodanih pomožnih snovi,
brez dodanih sladil, barvil, dišav in umetnih konzervansov.

Povprečna vsebnost 2 ml (60 kapljic) PDV%
Olje mikroalg Schizochytrium 1818 mg
od tega DHK 545 mg
od tega EPK 272 mg
od tega DPK 40 mg
PDV – priporočen dnevni vnos
Sestavine:

olje alg (mikroalge Schizochytrium sp.), naravna aroma citrusov, antioksidant: tokoferol, izvleček sončničnega olja (Vitamin E), izvleček rožmarina.

Navodilo za uporabo:

2 ml oz. 60 kapljic na dan.

Opozorila:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja:

Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Vsebina: 1700 kapljic

Neto teža: 50 ml

Proizvajalec: Zenkoh GmbH, Nemčija

O blagovni znamki

Blagovna znamka Naturtreu je sinonim pristne nemške kakovosti. Formulacije so skrbno premišljene in upoštevajo najnovejša dognanja znanosti, poleg vitaminov in mineralov vsebujejo predvsem velik delež naravnih sestavin. Sestavine so v koncentrirani obliki, katerih izvorni vir je predvsem domače, evropsko tržišče. V izdelke pa je vkomponirana tudi nota tradicionalnih zelišč na katere prisegajo naše babice in priznani nutricionisti.

Nemški prehranski strokovnjaki so na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj posebno pozornost poleg samim formulacijam namenili tudi optimalni količini sestavin v odmerku posameznega izdelka, saj le prava mera le-teh zagotavlja pričakovano. Nemška natančnost zahteva tudi strogo preverjanje v vseh korakih proizvodnje, tako je tudi vsak izdelek kljub vsem kontrolam v proizvodnem procesu na koncu podvržen še finalnemu testu v neodvisnem laboratoriju.

Blagovna znamka Naturtreu sledi trendu prehranskih dopolnil, ki zahteva visok delež naravnih sestavin, katere telo lahko zlahka uporabi in izključuje vse nepotrebne pomožne snovi, kot so sladila, umetne arome, barvila in druge sestavine, ki se uporabljajo pri proizvodnji tablet in pršil, kar zagotavlja visoko raven presnove in absorpcije.

Naturtreu v svojih izdelkih stavi na naravno moč zelišč v roki z znanostjo in pristno osebno izkušnjo h kateri se boste radi in pogosto vračali.