Zakaj zaupati Supermami?

Če si tudi ti želiš več zdravja in zadovoljstva v družini, pa še kdaj kak trenutek samo zase, potem si na pravem mestu. S pomočjo narave te podpiram na tvoji poti do zadovoljstva, boljšega počutja in zdravja v družini. Meni to uspeva že skoraj 8 let, ker zaupam v čudežno moč narave in naš imunski sistem, ki ga ustrezno podpiram na vseh področjih.

Pokažem ti pot, kako lahko to uspe tudi tebi in te podpiram z ekološkimi in naravi prijaznimi izdelki za nego, čistimi prehranskimi dopolnili, knjigami in članki, pa še kaj se najde.

Zagotavljam ti:

˃ 100% VAREN NAKUP

˃ NAJVIŠJO KVALITETO NARAVNIH IN EKO IZDELKOV

˃ OKOLJU PRIJAZNO POŠILJANJE

˃ HITRO DOSTAVO

Izbiram izdelke, ki so brez umetnih aditivov, polnil, konzervansov, sladil, barvil, dišav, GSO in niso testirani na živalih.

Kako se je rodila Supermama?

Že 15 let se ukvarjam s kozmetiko in profesionalno nego kože. V ekološkem kozmetičnem salonu v Ljubljani pomagam ljudem pri težavah s kožo in pri tem uporabljam izključno naravno in ekološko kozmetiko. 

Zares se je začelo, ko sem postala mama…

Moj cilj je takrat bil dobiti najbolj kvalitetne ekološke in naravi prijazne izdelke za otroka, s čimbolj čistimi sestavinami in brez nepotrebnih aditivov, parfumov, umetnih konzervansov, barvil.. Kot vsaka mamica sem želela za svojega otroka uporabljati le najboljše in najbolj čiste izdelke, kar sem jih lahko našla.  Prečesala sem vso ponudbo na spletu in nekega dne šla po nakupih. S trebuhom.

Po približno dveh urah nakupovanja sem se sredi centra utrujena sesedla na klopco. Ne morem več. Dovolj mi je. Pa sploh še nisem nisem dobila vsega, kar potrebujem. Noge so mi zatekale, trebuh me je že tiščal na vse strani, bila sem nekje v 8. mesecu. Bil je res vroč poletni dan (poletje 2015 je bilo noro vroče).

Rok sem imela avgusta in nujno sem rabila še tiste zadnje stvari za prihajajočega člana. Visoko noseča sem hodila od trgovine do trgovine, da sem našla tiste izbrane stvari, ki sem jih iskala. Uf, kako dobro se spomnim vročine v avtu, stanja v vrstah.. No, za piko na i sem v eni od trgovin razočarana ugotovila, da izdelka, ki sem ga iskala, sploh niso imeli na zalogi in sem prišla zastonj.

Vse bolj sem postajala izčrpana in naveličana. Postalo mi je jasno, da bom tudi kasneje z majhnim dojenčkom (in vso kramo zraven.. vozičkom, lupinico) težko kolovratila od trgovine do trgovine. In v nekem trenutku se mi je posvetilo. Ne grem se več tega. Naročila bom preko spleta, sem si rekla! Isti trenutek sem se pobrala in izčrpana šla direktno domov. Pred računalnik seveda.

Brskam po spletu, da nakupim tisto, kar še rabim in kaj ugotovim? Da ne dobim vseh svojih izbranih izdelkov na enem mestu. Res mi je bilo pomembno, da so izdelki  kvalitetni, naravni in da so okolju prijazni. To je pomenilo, da sem skoraj vsak izdelek naročila drugje in zanj plačala poštnino. Oh, potratno. Hmm.

Kako fantastično bi bilo, da bi vse te izbrane izdelke zase in za otroka, ki so kvalitetni, naravni, varni po sestavi in še okolju prijazni, dobila na enem mestu! Sanje! No, zdaj veš, zakaj je nastala Supermama.

Z nami do zdravja družine, zdravih odnosov in čistega planeta

Zdravje družine.. največja vrednota, ki je posledica tega, kako živimo in kaj izbiramo. Pri nas lahko izbereš le naravne in ekološke izdelke za nego otroka in mame, ekološko kozmetiko, ekološka mineralna ličila, prehranska dopolnila, ekološke plenice, ekološka čistila za dom, izbrane knjige in izobraževanja…

Zavedam se, da je naša skupna prihodnost odvisna od tega, kako bomo znali obvarovati naš planet, zato izbiram ekološke in naravi prijazne izdelke. Trudim se, da so ti iz najbolj čistih sestavin in neoporečnih materialov, ki jih je moč najti. Zagotavljam ti kakovosten, varen in denarja vreden nakup.

Okolju prijazno pakiranje brez plastike in PVC

Večina spletnih trgovin pri pakiranju uporablja PVC plastična polnila in tega se pri pošiljanju že dnevno nabere res veliko, kaj šele v daljšem časovnem obdobju. Ker je plastika velik onesnaževalec, se mi le-te izogibamo. Pri pakiranju ne uporabljamo nobene plastike in PVC polnil, ampak le karton in papirnata polnila.

Z nakupom tudi doniraš

Od vsakega tvojega nakupa Supermama del dobička donira v dobrodelne namene za otroke in čisto okolje. Ker verjamemo, da je potrebno delati dobro in da je potrebno dobro tudi deliti.

 
MNENJA ZADOVOLJNIH SUPERMAMIC

“Prisegam na okolju in naravi prijazne izdelke za vso družino, zato kupujem pri Supermami.”

Eva Hren

“Pri Supermami so zelo odzivni, poleg tega je bil paket pri meni že naslednji dan od nakupa. Vse stvari, ki jih imajo v trgovini so res skrbno izbrane. Najraje in največ uporabljam otroško kozmetiko ALTEYA, ki mi je zaradi ekoloških sestavin in nežnega vonja prirasla k srcu.”

Sabina Peklaj – Binna

“Zelo sem zadovoljna z otrosko naravno linijo Alteya, ki jo kupujem pri Supermama.si in s prijaznostjo ter ustrezljivostjo lastnice.”

Tinkara Fortuna

“Ker mi je pomembno, da vase vnašam le najkvalitetnejše stvari, je Supermama za mojo celotno družino vedno prva izbira. Redno se poslužujemo Viridianovega vitamina D in C. Če pa začutimo, da se nas kaj loteva, spijemo napitek, zmešan z liposomskim vitaminom C (Altrient), ki 100% pomaga. Hvaležna sem zanesljivi ekipi Supermame, ki  vedno pričara tople in pozitivne izkušnje, njihovi izdelki pa so odraz kvalitete.”

Urška Silvester

“Naročeni izdelki so mi zelo všeč. Lonček z ustnikom je zelo atraktivnega/naravnega videza in praktičen, saj ga otrok lahko brez težav drži in pije. Všeč mi je material iz katerega je narejen in je zelo prijeten na otip. Enostavno se ga očisti. Krema za sončenje je tudi zelo dobra. Sprva sem bila malo presenečena nad barvo, saj sem pričakovala belo barvo namesto rjave. Tudi vonj je poseben. Otroka je dobro zaščitila pred močnimi žarki.”
 
Ana M.

“Pri vas sem kupila komplet pralnih vložkov s katerimi sem zadovoljna. V kombinaciji s skodelico ne rabim kupovati več vložkov ker mi zadostuje. Edina pomanjklivost je, da ob močnejši menstruaciji pri straneh ne nudijo dovolj zaščite in se lahko zgodi da nastane madež.

Tanja K.

“Naročilo izdelkov preko Supermama.si si zasluži same superlative. Izdelki so odlični in kakovostni, cene sprejemljive, dostava hitra. Oseba, ki stoji za vsem tem, pa s svojo energijo, strokovnostjo in prijaznostjo, vse skupaj le še dodatno začini 🙂 “

Nina B.