Vložki s krilci iz ekološkega bombaža – nočni, 10 kos

  • Iz ekološkega bombaža. Bombaž pridelan brez uporabe kemičnih herbicidov, gnojil ali pesticidov.
  • Vložki s krilci, ultra tanki, posamično pakirani.
  • Hipoalergeni. Pomagajo preprečiti draženje in alergije.
  • Anatomsko oblikovani, da se bolje prilegajo telesu.
  • Nepropustna plast iz biološko razgradljivega materiala.
  • Ne vsebujejo dišav in superabsorbentov.
  • Pri postopku beljenja ni uporabljen klor ali dioksin.

4,52 

Količinski popusti ob nakupu večih izdelkov:
Količina Popust Cena na kos
1 - 4,52 
3 5% 4,29 
5 10% 4,07 

Količinski popust velja za vse neznižane izdelke.

Opis

MASMI NATURAL COTTON predstavlja ekološke in naravne proizvode za higieno žensk. Njihov izbor izdelkov vsebuje tampone, vložke in dnevne ščitnike perila narejene iz 100% ekološkega bombaža. Za razliko od večine higienskih izdelkov, dostopnih na današnjem trgu, je vpojno jedro vseh naših izdelkov narejeno iz čistih bombažnih vlaken. Celulozna vlakna, pridobljena iz naravno rastočih dreves, niso uporabljena v nobenem od naših izdelkov. S tem pomagamo našemu planetu Zemlja. Vsi naši izdelki so pridobljeni popolnoma naravno, brez uporabe škodljivih kemikalij, ki dražijo občutljivo kožo.

MASMI NATURAL COTTON izdelki delujejo naravno in so 95 biorazgradljivi.

Ekološki vs. Naravni bombaž

Vsak bombaž je naraven. Ekološki bombaž jamči, da pri gojenju in predelavi bombaža niso bila uporabljena umetna gnojila in kemikalije. Medtem ko je lahko bombaž oglaševan kot naraven obremenjen s pesticidi in raznimi kemikalijami.

Izdelki MASMI so izdelani iz čistega ekološkega bombaža. So mehki, preizkušeno hipoalergeni in ne dražijo kože. Z uporabo ekoloških bombažnih izdelkov podpirate gojenje bombaževca in pomagate zmanjšati število posekanih dreves za pridobivanje celuloze, ki je sestavina mnogih izdelkov za intimno higieno.

Zakaj uporabljati ekološke bombažne izdelke?

DIHAJO -zrak lahko prosto kroži skozi vlakna
ZUNANJI SLOJ ZAGOTAVLJA OPTIMALNO VLAŽNOST – preprečuje dehidracijo kože
ENAK PH KOT GA IMA KOŽA- Ne spreminja naravne kislosti vaginalne sluznice
NEŽEN DO KOŽE – mehki in nežni, z maksimalno zaščito proti prepuščanju
CERTIFICIRAN ORGANSKI BOMBAŽ – NE VSEBUJE DIŠAV * NE VSEBUJE KLORA * BREZ VISKOZE * BIORAZGRADLJIVI * HIPOALERGIJSKI 100% BOMBAŽNI ANATOMSKI HIGIENSKI VLOŽKI

Ali si vedela?

Večina sanitarnih izdelkov na tržišču vsebuje: sintetične materiale kemično obdelano celulozo izjemno vpojne polimere parfume snovi, pridobljene iz nafte Veliko žensk, še posebej tiste z občutljivo kožo, tvega z uporabo teh izdelkov alergije in vaginalna draženja. Tudi vsakdo, ki ga skrbi za okolje, se ne more sprijazniti z uporabo tovrstnih izdelkov. Večina teh izdelkov NI narejenih iz naravnih materialov in NISO BIORAZGRADLJIVI in škodijo našemu okolju.