Veganski gradniki kolagena, 400g

Veganska formulacija vsebuje 100% naravno mešanico sestavin, ki je namenjena spodbujanju sinteze naravnega kolagena v telesu ter vzdrževanju lepe kože, las in nohtov.

Prehransko dopolnilo veganski gradniki kolagena vsebuje spekter najpomembnejših aminokislin, ki v telesu sestavljajo kolagen, z dodano hialuronsko kislino, koencimom Q10, vitaminom B7 ter vitaminom C, ki sodeluje pri nastajanju kolagena ter ščiti celice pred oksidativnim stresom.

Brez dodanih sladil, barvil, dišav, umetnih konzervansov in GSO. Primerno za vegane.

39,99 

Količinski popusti ob nakupu večih izdelkov:
Količina Popust Cena na kos
1 - 39,99 
3 5% 37,99 
5 10% 35,99 

Količinski popust velja za vse neznižane izdelke.

Opis

Kolagen lahko pridobivamo le iz živalskih virov. Pravi veganski kolagen ne obstaja, to ime zgolj označuje izdelke s katerimi spodbudimo naravno sintezo kolagena v telesu. Za naravno sintezo kolagena pa je potreben vnos osnovnih gradnikov kolagena – aminokislin.

Da bi čim bolj spodbudili nastajanje kolagena, ta inovativen pripravek vsebuje širok spekter aminokislin v ustreznih razmerjih vključno z L-alaninom, L-argininom, L-glutaminom in L-levcinom. Poleg že omenjenih nepogrešljivih dodatnih snovi, kot je hialuroinska kislina pa formulacija vsebuje še mikrokapsulirane mlečnokislinske mikroorganizme.

Tudi ljudje nad 40 let imajo lahko nežno, žametno in mehko kožo. Da pa bi to dosegli je potrebno kožo negovati in vzdrževati tudi od znotraj, saj koža s staranjem izgublja dragocen kolagen, ki je kot beljakovina eden glavnih gradnikov naše kože, zaradi česar je obnova kolagenskih zalog zelo pomembna.

Brezkompromisna kakovost

Izdelek Veganski gradniki kolagena je proizveden v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Izdelek je tudi preverjen v neodvisnem akreditiranem laboratoriju.

  • Primerno za vegane in vegetarijance,
  • mešanica iz 100% naravnih virov,
  • proizvedeno brez GSO,
  • brez dodanih pomožnih snovi,
  • brez dodanih sladil, barvil, dišav in umetnih konzervansov.

Proizvajalec: Zenkoh GmbH, Nemčija

Povprečna vsebnost 25 g (merica) PDV%
glicin 7,5 g
L-alanin 2,5 g
L-glutamin 1,25 g
L-arginin 1,16 g
L-asparaginska kislina 1,16 g
L-serin 833 mg
L-lizin 583 mg
L-levcin 583 mg
L-valin 500 mg
L-treonin 416 mg
hialuronska kislina 300 mg
L-fenilalanin 333 mg
L-izolevcin 275 mg
L-tirozin 250 mg
Izvleček sadja Camu-Camu
– od tega vitamin C
80 mg
20 mg

25 %
Lactobacillus acidophilus 3,3 x 10^9 CFU
Bifidobacterium bifidum 3,3 x 10^9 CFU
Koencim Q10 8,3 mg
D-biotin 12,5 mcg 25 %
PDV – priporočen dnevni vnos

Sestavine: glicin, prah jabolčnega soka (Malus domestica), L-alanin, naravna aroma, L-hidroksiprolin, L-glutamin, L-arginin, L-asparaginska kislina, L-serin, vlakna akacije v prahu (Acacia seyal), sredstvo za zakisanje: DL -jabolčna kislina, L-lizin-hidroklorid, L-levcin, L-valin, L-treonin, natrijev hialuronat, L-fenilalanin, L-izolevcin, L-tirozin, izvleček sadeža Camu-Camu 4:1 (Myrciaria dubia, vsebuje 25% vitamina C), Lactobacillus acidophilus (mikrokapsuliran), Bifidobacterium bididum (mikrokapsuliran), klorofilin, koencim Q10, D-biotin.

Uporaba:

1 merilno merico (25 g prahu) zmešaj s 300 ml vode in premešaj.

Izdelek shranjuj v hladnem in suhem prostoru. Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na etiketi izdelka.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!