Uspešno dojenje

obisk na vašem domu – 120 minut

POGOVORIVA SE:
– kako pravilno pristavljati
– o ritmu pristavljanja in številu podojev
– o ponudbi in povpraševanju
– o skrbi za počitek, hrano in pijačo
– o skupnem crkljanju in uživanju

Cena velja za območje Ljubljane. Za območja izven Ljubljane izvajalec dodatno obračuna stroške prevoza 0,25/km.

60,00 

Opis

Dojenje je najboljše, najlepše in najbolj kvalitetno druženje med mamico in dojenčkom v prvih mesecih življenja, pa tudi kasneje. Prinaša veliko prednosti tako dojenčku kot njegovi mamici, zato je res pomembno, da oba dobita dovolj podpore že takoj po porodu. Vsaka mamica si zasluži, da ima ob sebi zaupanja vredno osebo, ki jo v praksi  nauči in vzpodbuja k pravilnemu pristavljanju in dojenju. Le ob podpori ljubeče družine in strokovnih nasvetov bo lahko polno in srečno  dojila.

Obišče vas Mojca Kurent, ki že dve desetletji navdušuje mamice in očke, da s toplimi naoljenimi rokami masirajo svoje dojenčke. Je soavtorica knjig MINI JOGA IN MASAŽA (Urška Božič, Mojca Kurent) , ki je izšla leta 2015 pri Mladinski knjigi in ČAR DOTIKA (Mojca Kurent, Petra Šterlek) – z masažo do zdravega razvoja dojenčka in ljubečih družinski vezi, ki je izšla 2019 v samozaložbi.

Izvedba tečaja je v celoti odgovornost izvajalca tečaja (Masaže, svetovanje za zdrav način življenja Mojca Kurent s.p.). Po nakupu tečaja v spletni trgovini prejmete bon s kontaktnimi podatki in se o podrobnostih in terminu srečanja dogovorite direktno z izvajalcem tečaja.