Probiotik za nosečnice, 30 kapsul

Viridian Synerbio probiotična mešanica za nosečnice je zasnovana posebej za spreminjajoče se zahteve nosečnosti. Zagotavlja različne prijazne bakterije, med drugim tudi Lactobacillus rhamnosus GG, najbolje dokumentiran in raziskan sev dobrih bakterij za čas nosečnosti na svetu.

Brez konzervansov, umetnih barvil, dodanega sladkorja, laktoze, glutena. Brez obsevanja. Ni testirano na živalih.

25,95 

Količinski popusti ob nakupu večih izdelkov:
Količina Popust Cena na kos
1 - 25,95 
3 5% 24,65 
5 10% 23,36 

Količinski popust velja za vse neznižane izdelke.

Opis

  • Oblikovan za bodoče matere.
  • Enostavno jemanje kapsul.
  • Primeren za jemanje med nosečnostjo in dojenjem.
  • Več kot 6 milijard živih bakterij na kapsulo.

Viridian Synerbio probiotična mešanica za nosečnice zagotavlja prijazne bakterije v obliki Lactobacillus rhamnosus GG, najbolje dokumentiranega seva dobrih bakterij za nosečnost na svetu. Ta posebni GG sev L. rhamnosus je bil znanstveno preučen in dobro dokumentiran za uporabo med nosečnostjo in dojenjem. Vsak odmerek vsebuje 6,5 milijard živih bakterij.

Probiotik vsebuje tudi širok spekter prebiotikov, ki podpirajo prijazne bakterije in pospešujejo nastajanje kratkoverižnih maščobnih kislin. Ti so potrebni za signalizacijo bistvenih telesnih funkcij. Kapsule, ki jih je enostavno jemati, so posebej oblikovane za bodoče matere, da podpirajo fiziološke spremembe med nosečnostjo in v poporodnem obdobju. Probiotik je primeren za jemanje v prvem, drugem in tretjem trimesečju nosečnosti ter po porodu, za čas dojenja.

Vsebuje 100 % aktivnih sestavin, ki so jih oblikovali strokovnjaki za prehrano, brez umetnih polnil in škodljivih snovi. Pridobljene v skladu s strogimi etičnimi merili družbe Viridian, vključno s prepovedjo testiranja na živalih, brez GSO in palmovega olja.

Uporaba:

Zaužij 1 do 2 kapsuli dnevno s kozarcem vode, po jedi.

Deklaracija se nahaja pod fotografijo izdelka.

VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.