Pralni detergent za belo perilo - Sivka, 1,5l

Pralni prašek je namenjen pranju belega perila. Narejen je na rastlinski osnovi, je biorazgradljiv in prijazen do okolja, zato je njegova struktura bolj gosta. Primeren je tudi za ljudi z občutljivo kožo in pranje otroških oblačil. Ne vsebuje encimov, fosfatov, optičnih belil, parabenov, sintetičnih dišav in drugih alergenih dodatkov.

→ veganski izdelek
→ bio sestavine
→ uporaba brez mehčalnih sredstev
→ za občutljivo otroško kožo

Embalaža je povratna – vrnite 10 praznih embalaž in dobite 1 izdelek GRATIS!

10,99 

Opis

Uporaba: 

pred vsako uporabo embalažo dobro pretresite! Hranite pri sobni temperaturi.

Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: < 5%: belila na osnovi kisika; 5% – < 15%: milo*. Vsebuje parfum (Eterično olje Sivke*), Linalool**.

Kontrolira KON CERT MB –*iz kontrolirane ekološke pridelave **sestavina eteričnega olja

O blagovni znamki

ODORI

Telo ni iz umetnih sestavin, zato jih ne potrebuje. Odori za vas pripravlja 100-odstotno naravne izdelke za dom in osebno nego, ki so učinkoviti, nežni, dišeči, varni in zdravi, prijazni do kože in narave, celo do pralnega stroja. Ne vsebujejo fosfatov, konzervansov, barvil, alkoholov, encimov in drugih dodatkov.

SESTAVINE

Zelišča in cvetove iz Ljubljanskega barja poberejo, stisnejo in zmeljejo, da pridobijo dragocena olja in esence, ki vam jih ponudijo v okolju prijazni embalaži, namenjeni večkratnemu polnjenju. Bistveno pri procesu izdelave je, da sestavin ne pregrevajo, zato ohranimo vse učinkovine dodanih izvlečkov. Večino sestavin pripravijo, vzgojijo in izdelajo sami. Raziščemo in preizkusijo tehnološke postopke, pravilna zaporedja, temperature in procese. Imajo svoj zeliščni vrt in lasten čebelnjak. Kadar je mogoče, so njihovi izdelki veganski, vsi pa nastanejo brez postopkov, ki bi kakorkoli poškodovali živali.

POSLANSTVO

Z Odori povabite obilje narave, da poskrbi za vas, medtem pa se ji za njene darove oddolžite tudi z okolju prijazno embalažo izdelkov, ki jo je mogoče ponovno napolniti.