Pralne blazinice iz organskega bombaža, 10kos

Bambusove čistilne blazinice za večkratno uporabo iz 100% organskega bambusa so odlične za nežno odstranjevanje ličil in nečistoč z obraza.

Prijazne so do tvoje kože, pa tudi do planeta, saj jih je mogoče oprati in ponovno uporabiti.

Narejene so iz naravnega antibakterijskega in hipoalergenega bambusa, ki je hitro rastoča, biološko razgradljiva rastlina.

14,99 

Opis

Navodila za uporabo:

Uporabi želeno čistilo za obraz in ga nato odstrani z obraza tako, da zmočiš blazinice z mlačno vodo in z njimi obrišeš celoten obraz.

Po uporabi blazinice položi v mrežasto vrečko za perilo in jih operi v pralnem stroju s svetlimi oblačili (do 40°C) z nežnim detergentom. Pusti, da se naravno posušijo in shrani v vrečko za shranjevanje. Pri pranju blazinic ne uporabljaj mehčalca ali belila, saj lahko to poškoduje bambusovo tkanino.

Sestavine:

100% naravni bambus

 

O blagovni znamki

Nourish London je britansko podjetje, ki ponuja znanstveno razvite, visoko učinkovite, organske, veganske in cruelty free kozmetične izdelke, ki jih sestavljajo sestavine iz narave.

Vsi njihovi izdelki vsebujejo samo naravne, organske sestavine, ki skupaj z naravnimi procesi vaše kože razkrivajo lepo, sijočo in zdravo kožo.

Izdelki so kreativno zasnovani in izdelani z ljubeznijo v lastni tovarni v Londonu. Uporabljajo samo najčistejše, najkakovostnejše sestavine, brez testiranja na živalih, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in hkrati skrb za planet.

Z nenehnimi inovacijami in uporabo najnovejših dosežkov v znanosti, želijo ustvariti najučinkovitejšo, 100% naravno nego kože, ki prekosi klasično kozmetiko, oblikovano s sintetičnimi kemikalijami.

Navdušeno osveščajo ljudi, da v svojih izdelkih za nego kože zmanjšajo toksine in sintetične kemikalije ter izkusijo prednost čiste, zelene nege kože brez krutosti. Prednosti tako za našo kožo kot za naš planet.