Ortodontska duda iz kavčuka Natural (3-36m) 2kosa

  • 100% naraven kavčuk je nežen do otroškega obraza in otroške kože.
  • Duda je izdelana iz recikliranega in biološko razgradljivega materiala.
  • Higienična – iz enega kosa, brez razpok ali robov, kjer bi se lahko nabirale bakterije.
  • Mehek in naraven material preprečuje nastajanje vakuma okoli ust.
  • Ergonomična oblika ‘metulja’ zagotavlja dovolj prostora za nosek in bradico.
  • Ne vsebuje PVCja, BPAja, umetnih barvil, kemikalij, parabenov ali umetnih sestavin.

Starost: 3-36 mesecev

16,95 

Količinski popusti ob nakupu večih izdelkov:
Količina Popust Cena na kos
1 - 16,95 
3 5% 16,10 
5 10% 15,26 

Količinski popust velja za vse neznižane izdelke.

Opis

Zakaj bi izbrala ravno dudo Hevea?

HEVEA je blagovna znamka Danskega porekla, ki proizvaja dude, grizala, stekleničke in druge izdelke iz 100% naravnega kavčuka, ki je brez BPA-ja, PVC-ja, sintetike in ne vsebuje ftalatov.

Dude so narejene iz 100% naravne gume, ki je biorazgradljiv in trajnosten vir. Naravna guma se fizično in kemično popolnoma razgradi že z izpostavitvijo sončni svetlobi, zraku in vlagi.

Vsa embalaža ima FSC certifikat. FSC oznaka na papirju je zagotovilo, da papir (ali les) prihaja iz odgovorno vzdrževanih gozdov, kar pomaga preprečevati krčenje gozdov in degradacijo. To je izjemno pomembno za milijone ljudi, katerih preživetje je odvisno od gozda in seveda tudi za celotno okolje.

Vsaka sestavina pri Hevei je pridelana brez uporabe kemičnih herbicidov, pesticidov, sintetičnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov (GSO), pri njihovi predelavi pa niso uporabljene škodljive kemikalije ali topila.

Vsi Hevea izdelki so testirani s strani dobro poznanih mednarodnih združenj, kot so SGS, Intertek and Bureau Veritas, da ustrezajo evropskim, ZDA, kanadskim in avstralskim standardom. Dude Hevea ustrezajo EN1400, AS/NZS ISO 8124, in ASTM standardom. Serijska koda je vgravirana v vsako dudico in cucelj. Testirajo vsako posamezno dudo, da se prepričajo o tem, da bo prenesla vse pritiske uporabe.

Uporaba:

Dude lahko umivaš ročno ali jo steriliziraš v vreli vodi. Ne smeš je umivati v pomivalnem stroju ali v mikrovalovni pečici. Kadar dojenček dude ne uporablja, jo shrani v čisto in suho zaprto škatlico, ki naj ne bo na soncu. Dudo zamenjaj po približno dveh mesecih.

Darilna embalaža, v katero so pakirane dude, je narejena iz recikliranega in biološko razgradljivega materiala. Je unikatna in simpatična, primerna tudi za darilo.

Duda je izdelana je v skladu z  evropskim varnostnim standardom – EN1400.