Mineralno senčilo za oči, Jumping whale

100% naravno senčilo je narejeno iz čistih naravnih mineralov, ne vsebuje nobenih sintetičnih barvil, zato je primerno tudi za občutljive oči. Omogoča dobro in enakomerno nanašanje in obstojnost cel dan.

Primerno za vegane. Ni testirano na živalih.

Certifikat Soil Association, Cosmos Natural, Vegan, Cruelty free.

12,95  9,71 

Opis

Senčila Uoga Uoga so žametno mehka in dobro pigmentirana, tako da lahko dosežeš dobro in enakomerno obarvanost, ki je obstojna ves dan. Narejena so iz čistih naravnih mineralov in ne vsebujejo nobenih sintetičnih barvil, zato so primerna tudi za občutljive oči. Sestavo bogati čisti baltski jantar, ki je znan po svojih antibakterijskih lastnostih.

Uporaba:

S čopičem vzemi senčilo in otresi odvečni prah. Senčilo nanesi na veke s tapkajočimi gibi na področja, ki jih želiš obarvati, nato pa razmaži senčilo tako, da s čopičem povlečeš od notranjih do zunanjih kotov oči.

Hrani v suhem prostoru.

Sestava:

Mica, Titanium Dioxide, Magnesium Stearate, Kaolin (white clay), Oryza Sativa (rice) Starch, Amber Powder, +/- Iron Oxides: CI 77491, CI 77492, CI 77499. 100% natural origin of total.

Količina: 1g

O blagovni znamki

Znamko Uoga Uoga sestavlja ekipa mladih osveščenih ljudi, ki  ponuja najboljše iz narave in že desetletje navdušuje z ekološko kozmetiko. Pri ustvarjanju kozmetike Uoga Uoga uporabljajo samo tiste sestavine, ki jih je dovoljeno uporabljati v naravni kozmetiki. Izbirajo nerafinirana hladno stiskana olja najvišje kakovosti, gline, litovski med in zelišča, sveže jagode, dragoceni jantar – imenovan tudi zlato Baltskega morja in čista organska eterična olja. Ne uporabljajo sintetičnih barvil ali dišav, mineralnih olj, agresivnih umetnih konzervansov in drugih materialov, ki naj bi bili škodljivi za ljudi ali okolje.

Izdelke Uoga Uoga izdelujejo ročno v majhnih serijah, da kupci vedno dobijo kozmetiko svežo. Uporabljajo le malo blagih konzervansov, zato je rok uporabnosti večine naših izdelkov precej kratek. Toda verjemite – splača se!

EKOLOŠKO

Ekipi Uoga Uoga je pomembno, da skrbijo za naravo in je ne zlorabljajo za lastne potrebe. Zato odpadke reciklirajo tako doma, kot v trgovinah in v proizvodnem obratu. Za embalažo in promocijski material izberejo reciklirani papir. Med proizvodnjo skušajo varčevati z energijo in vodo. Uporabljajo samo biološko razgradljive čistilne tekočine. Prav tako poskušajo čim bolj zmanjšati odtis CO2, tako da izbirajo dobavitelje bližje domu in optimizirajo prevoz.

CRUELTY FREE

Strogo nasprotujejo testiranju kozmetičnih izdelkov ali sestavin na živalih. Ne uporabljajo sestavin živalskega izvora, razen čebeljega voska in medu, zato je večina izdelkov primerna za vegane. Vsi čopiči so narejeni iz sintetičnih dlak.