Medzobne ščetke iz bambusa - 0,50 mm

  • okolju prijazna medzobna ščetka
  • iz 100% biorazgradljivega bambusa
  • embalaža primerna za kompostiranje
  • brez BPA in nafte
  • primerna za vegane

3,90 

Opis

Naše medzobne ščetke imajo bambusov ročaj brez plastike in so okolju prijazen dodatek k vaši vsakodnevni negi zob. Omogočajo vam, da si očistite težko dostopne prostore med zobmi. Izbirate lahko med tremi standardnimi velikostmi. Uporaba medzobne ščetke skupaj z našo bambusovo zobno ščetko pomeni, da ne ščitite le zob in dlesni, ampak hkrati tudi varujete okolje.

Kot vsi naši izdelki so tudi naše medzobne ščetke veganske in iz pravične trgovine. Škatlica vsebuje 6 ščetk.

Uporaba:

Ščetko previdno potisnite v prostor med dvema zoboma. Nato nekajkrat previdno premaknite vodoravno naprej in nazaj. Naredite to nežno. Medzobno ščetko vedno uporabljajte brez zobne paste in po možnosti vsak dan pred umivanjem zob. Očistite krtačko pod tekočo vodo. Krtačko morate zamenjati po 7 do 14 dneh.

Več o blagovni znamki

Ustanovitelji znamke Hydrophil so trije prijatelji Christoph, Sebastian in Wanja, trije prijatelji iz Hamburga. Ideja za HYDROPHIL se jim je porodila med kolesarsko turo po Hamburgu. Sami pravijo takole:

˝Vsaj dve tretjini naše zemlje sta pokriti z vodo. Vendar je le 3% tega sladka voda in zato tudi pitna. Vira vode je zato zelo malo. Posledice tega pomanjkanja virov so neverjetne: 2,1 milijarde naših soljudi po vsem svetu nima dostopa do čiste pitne vode. Takšna dejstva so nas spodbudila, da smo bili še posebej pozorni na pomanjkanje vode.

HYDROPHIL ustvarja inovativne in trajnostne higienske izdelke. Izdelki, ki naj bi razširili pogled na teme, kot sta trajnost in pomanjkanje virov. Naša skupna vizija: proizvodnja trajnostne celotne ponudbe kopalnic – veganske in poštene.

Kadar koli je mogoče, uporabljamo vire, ki ne ogrožajo tal ali pitne vode in ne zahtevajo umetnega namakanja. Na ta način lahko znatno zmanjšamo porabo vode. Da bi pozitivno vplivali na naš svet, naši izdelki ne vsebujejo živalskih proizvodov niti niso testirani na živalih. Naše proizvodne verige spremljamo do najmanjših podrobnosti in zagotavljamo, da so naši izdelki pošteno proizvedeni.

Naše poslanstvo: Z našimi izdelki vas želimo ozavestiti o trajnostni porabi v vašem vsakdanjem življenju.

DOBRODELNOST: 10% dobička namenimo neprofitnemu združenju Viva con Agua de Sankt Pauli e.V., ki se zavzema za zagotavljanje dostopa do čiste pitne vode ljudem v državah svetovnega juga.˝