Ekstra deviško ribje olje, 150ml

Ekstra deviško ribje olje Rosita je pridelano iz jeter ribe trske (polenovke), ujete v severnih morjih daljne Norveške in je popolnoma nerafinirano, pridelano s hladnim stiskanjem, s čimer ohranja vse naravne vitamine in hranila. Olje v steklenički ponuja naraven okus čistega ekstra deviškega ribjega olja Rosita.

Izdelek je brez sladil, umetnih arom, barvil, konzervansov in GSO.

42,00 

Opis

Rosita ekstra deviško olje jeter polenovke je avtentično olje jeter polenovke norveškega porekla, ki je sveže, surovo in pridobljeno s pomočjo starodavnega postopka ekstrakcije, ki uporablja naraven način ločevanja olja iz jeter polenovke. Med postopkom ekstrakcije niso uporabljene kemikalije, topila in mehanske naprave. Olje je popolnoma nerafinirano in izdelano v skladu s popolno odsotnostjo toplote. Opisani proces zagotavlja, da v olju ostane veliko naravnih vitaminov in hranilnih snovi, ki so prisotne v olju jeter polenovke in ostanejo nedotaknjene. Rosita ekstra deviško olje jeter polenovke je bledo/zlate barve, po okusu pa blago in nikakor ne odbijajočega okusa po ribah.

Koristi:

Vitamin A: ima pravi vitamin A v obliki retinola, kar pomeni, da ga telo zlahka absorbira in uporabi (za razliko od vitamina A, ki ga v rastlinah najdemo kot beta-karoten). Vitamin A je vključen v imunsko funkcijo, vid, razmnoževanje in celično komunikacijo.

Vitamin D: Rositin vitamin A sodeluje tudi z vitaminom D, ki telesu pomaga, da absorbira kalcij, da podpira zdravje kosti.

Omega maščobne kisline: Rositin celoten spekter maščobnih kislin (vključno z omega-3 EPA in DHA) je znan po tem, da zmanjšuje vnetja in ohranja zdravje možganov.

Sestavine:

Divje ulovljeno olje polenovke, rožmarin, organski vitamin E.

Priporočljivi dnevni odmerki:

Odrasli: ½ do 1 žlička na dan.
Otroci in občutljivi posamezniki: 1 do 4 kapljice na dan.
Dojenčki (po predhodnem posvetu z zdravnikom): 1 do 3 kapljice na dan (kapljice lahko dajemo z žlico ali kapalko pred hranjenjem).
Nosečnice in doječe matere: Največ ¼ čajne žličke na dan.

Začnite počasi. Ker je ribje olje Rosita čisto in močno, je pomembno, da začnete počasi, v manjših odmerkih, kot je priporočeno. Na primer, majhen odmerek vsak drugi dan ali celo enkrat na teden, dokler ne ugotovite, kako to vpliva na vaše telo. Olje je najbolje uživati skupaj s hrano.

Shranjevanje:

Stekleničko shranite v hladilnik (če boste izdelek porabili dokaj kmalu). Za daljše skladiščenje lahko neodprte steklenice v zamrzovalniku hranite do dve leti. Po odprtju olje porabite v 3 mesecih. V hladilniku ali zamrzovalniku olje lahko postane motno in se zgosti, kar je običajen pojav. Pred uporabo olje nežno pretresite.

O blagovni znamki

Blagovna znamka Naturtreu je sinonim pristne nemške kakovosti. Formulacije so skrbno premišljene in upoštevajo najnovejša dognanja znanosti, poleg vitaminov in mineralov vsebujejo predvsem velik delež naravnih sestavin. Sestavine so v koncentrirani obliki, katerih izvorni vir je predvsem domače, evropsko tržišče. V izdelke pa je vkomponirana tudi nota tradicionalnih zelišč na katere prisegajo naše babice in priznani nutricionisti.

Nemški prehranski strokovnjaki so na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj posebno pozornost poleg samim formulacijam namenili tudi optimalni količini sestavin v odmerku posameznega izdelka, saj le prava mera le-teh zagotavlja pričakovano. Nemška natančnost zahteva tudi strogo preverjanje v vseh korakih proizvodnje, tako je tudi vsak izdelek kljub vsem kontrolam v proizvodnem procesu na koncu podvržen še finalnemu testu v neodvisnem laboratoriju.

Blagovna znamka Naturtreu sledi trendu prehranskih dopolnil, ki zahteva visok delež naravnih sestavin, katere telo lahko zlahka uporabi in izključuje vse nepotrebne pomožne snovi, kot so sladila, umetne arome, barvila in druge sestavine, ki se uporabljajo pri proizvodnji tablet in pršil, kar zagotavlja visoko raven presnove in absorpcije.

Naturtreu v svojih izdelkih stavi na naravno moč zelišč v roki z znanostjo in pristno osebno izkušnjo h kateri se boste radi in pogosto vračali.