Ekološke vit C kapljice za otroke iz acerole, 50ml

Kapljice z acerolo s čistim sadnim izvlečkom vitamina C, certificirano ekološko in naravno bogato s tem esencialnim nutrientom. Ker vsebujejo 30x več vitamina C kot pomaranče, veljajo jagode acerole za enega najbogatejših in potentnih virov vitamina C in so idealne za podporo imunskemu sistemu.

Vitamin C prispeva k normalni tvorbi kolagena, za normalno delovanje kosti, hrustanca, kože, dlesni in zobovja. Vitamin C pomaga vzdrževati imunski sistem in pomaga k zmanjšanju utrujenosti.

Brez konzervansov, umetnih barvil, dodanega sladkorja, laktoze, glutena. Brez obsevanja. Ni testirano na živalih.

18,95 

Količinski popusti ob nakupu večih izdelkov:
Količina Popust Cena na kos
1 - 18,95 
3 5% 18,00 
5 10% 17,06 

Količinski popust velja za vse neznižane izdelke.

Opis

Ta izdelek vsebuje sadeže acerole, ki rastejo v ekoloških pogojih v Braziliji. Tamkajšnje idealno podnebje zagotavlja bogate in sočne sadeže, ročno obiranje, ter trajnostno uporabo rastišč. Farma izvaja tudi program, ki podpira lokalno skupnost in domačine.

Ko sadeže oberejo, acerolo liofilizirajo (sušijo z zamrzovanjem), da se ohranijo vsa hranila in je zagotovljena najvišja možna vsebnost vitamina C. Aceroli je nato dodan ekološki glicerin (pridobljen je iz kokosa), za odličen končni okus pa poskrbi naravno ekološko olje pomaranče. Okusne kapljice so enostavne za uporabo in se lahko dozirajo direktno na jezik ali pa jih zamešamo v hrano ali pijačo. Primerne so za otroke od 6. meseca starosti naprej.

Prednosti Viridian Nutrition ekološke Acerole:

  • sadni vir in enostavna ekstrakcija,
  • naravna vsebnost C vitamina,
  • 100% ekološko, Soil Association certificirano,
  • sušeno z zamrzovanjem – ohranjena hranila,
  • lahko se dozira (nakaplja) direktno v usta,
  • lahko jih vmešamo v hrano ali pijačo,
  • brez sladkorja ali umetnih dodatkov,
  • vegansko.

Na voljo je tudi kot prah, ki se vmeša v sokove in smutije ali kot sirup, ki je primeren tudi za starejše. Viridianova Acerola linija je okusen način za naravno dodajanje C vitamina in novost v družini 100% ekoloških dodatkov za vso družino.

VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.