Bio sirup – SMREKOVI VRŠIČKI IN TIMIJAN, 150ml

Dolgo poznana domača receptura sirupa, ki so jo poznale že naše babice. Snovi, ki jih smrekovi vršički vsebujejo, delujejo blagodejno na dihalne težave, redčijo gosto sluz in tako pripomorejo k lažjemu dihanju in izločanju odvečne sluzi iz spodnjih dihalnih poti.

Timijan in smrekovi vršički delujejo blagodejno ter pomirjujoče na dihala in prsni koš, pomirjajo in odpirajo dihalne poti ter lajšajo dihanje ob prehladnih obolenjih. Podpirajo izločanje sluzi v zgornji dihalni poti, s čimer pomagajo umiriti suh kašelj in olajšajo izkašljevanje. Delujejo lahko protimikrobno in protivnetno ter prispevajo h krepitvi imunskega sistema. Dobrodejno lahko vplivajo na draženje in vnetja v ustni votlini, žrelu, grlu ter glasilkah. (povzeto po EFSA).

15,20 

Količinski popusti ob nakupu večih izdelkov:
Količina Popust Cena na kos
1 - 15,20 
3 5% 14,44 
5 10% 13,68 

Količinski popust velja za vse neznižane izdelke.

Opis

Navodilo za uporabo:

2—3 krat dnevno po potrebi vzemi čajno žličko (5 ml, otroci) ali jedilno žlico (10 ml, odrasli) sirupa.

Shranjevanje:

Stekleničko po vsaki uporabi dobro zapri ter jo hrani na hladnem in temnem mestu, izven dosega otrok. Pravilno shranjevanje sirupov bo še dodatno okrepilo obstojnost dobrodejnih zeliščnih učinkovin, ki so v njih.

Opozorila:

Sirup je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Možna je preobčutljivost na sestavine.

Sestavine:

bio trsni sladkor*, smrekovi vršički*, borovi vršički* in timijan*
*Sestavine iz kontrolirane ekološke pridelave

Neto količina: 150 ml