Bio olje proti ušem Ovopid, 100ml

Olje za lase proti ušem – FAZA 1 tretmaja v boju proti ušem. Zahvaljujoč visoki količini neemovega olja pomaga odstraniti obstoječe gnide. Obogateno je s 100% čistimi eteričnimi olji čajevca, sivke, citronele, origana, manuke, timijana, ki ustvarijo neprijetno okolje za življenje gnid in istočasno zaščitijo lase in jih ohranijo lepe.

Ne vsebuje nafte, barvil, konzervansov, umetnih dišav, PEG in živalskih proizvodov.

 

19,90 

Količinski popusti ob nakupu večih izdelkov:
Količina Popust Cena na kos
1 - 19,90 
3 5% 18,91 
5 10% 17,91 

Količinski popust velja za vse neznižane izdelke.

Opis

Za najboljše rezultate je priporočljivo po prvi fazi – olju, sprati lase s fazo 2 (aktivni šampon) in popršiti z losjonom v spreju (faza 3).

Uporaba, ko so uši že na glavi:

  • 1., 3., 5. in 7. dan je obvezna uporaba vseh treh faz. Na lase najprej nanesemo olje, ki ga spreremo s šamponom, na koncu pa uporabimo še preventivni sprej.
  • 2., 4. in 6. dan uporabimo samo preventivni sprej (ki ga sicer uporabljamo vsak dan, dokler so v šoli/vrtcu prisotne uši).

Za preventivni učinek:
Uporabite samo fazo 2 in 3, upoštevajoč predpisan tedenski razpored tretmajev. Primerno za celo družino.

Sestavine (INCI)
Helianthus annuus seed oil, Melia azadirachta seed oil, Carapa guaianensis seed oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Lavandula hybrida oil, Cymbopogon nardus oil, Thymus vulgaris oil, Thymus capitatus herb oil, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glicerides Citrate, Linalool, Geraniol, Limonene, Coumarin, Eugenol, Citronellol, Farnesol.