Bio Komplet proti ušem Ovopid

Kompletni tretma proti ušem vsebuje:

  • olje za lase z glavnikom – 1. faza
  • aktivni šampon – 2. faza
  • preventivni losjon v spreju – 3. faza

Ne vsebuje nafte, barvil, konzervansov, PEG in sintetičnih dišav.

 

49,60 

Količinski popusti ob nakupu večih izdelkov:
Količina Popust Cena na kos
1 - 49,60 
3 5% 47,12 
5 10% 44,64 

Količinski popust velja za vse neznižane izdelke.

Opis

Ovopid je linija popolnoma naravnih proizvodov, namenjena odstranjevanju in preprečevanju uši, ki ne poškoduje otroških ali odraslih las in lasišča. Zaradi sestave iz 100% eteričnih olj limone,čajevca in timijana postane lasišče neprijeten življenjski prostor za uši, ki se ne morejo več pritrditi na lasišče. Ovopid linija vsebuje tri izdelke, ki se uporabljajo v treh različnih fazah (olje za odstranitev uši, šampon, preventivni sprej). Vsi izdelki Ovopid so brez sintetičnih sestavin in nimajo stranskih učinkov. Izdelek ne vsebuje parabenov, umetnih barvil, sodium lavril sulfatov in sintetičnih parfumov.

Da bi preprečili uši, preglejte lasišče, posebej za ušesi in na vratu, kjer se skrivajo gnide, ki so ovalne oblike in se svetijo. Velike so okoli pol milimetra in bele barve. Zlahka jih ločimo od prhljaja, ki je nepravilnih oblik in se zlahka odstrani. Uši niso znak slabe higiene in lahko doletijo vsakogar, ne glede na stil življenja.

Uporaba:

FAZA 1 – OVOPID BIO OLJE ZA LASE – takoj in učinkovito pomaga odstraniti uši zahvaljujoč neemovemu olju. Obogateno s 100% čistimi naravnimi eteričnimi olji zelenega čaja, sivke, citronele, origana in timijana, ki ustvarijo neprijetno okolje za uši. Zaščiti vaše lase in jih ohranja v dobri kondiciji. Navodilo za uporabo: odvijte pokrovček na vrhu izdelka in nanesite na suhe lase. Posebno pozornost namenite zatilju in območju za ušesi. Pustite delovati 40 minut, potem odstranite mrtve uši s priloženim glavnikom. Umijte lase z fazo 2 aktivnim šamponom.
FAZA 2 – OVOPID BIO ŠAMPON z močnim preventivnim in vzdrževalnim učinkom. Ustvari neprijetno okolje za uši. Navodila za uporabo: Pred uporabo faze 2 aktivnega šampona počesite suho lasišče z gostim glavnikom. Vmasirajte dovoljšnjo količino šampona na mokro lasišče in enakomerno razporedite po njem. Sperite in ponovite postopek. Za boljši učinek dnevno uporabite fazo 3 – LOSJON V SPREJU. Lahko se dnevno uporablja za otroke in odrasle.
FAZA 3 – OVOPID BIO LOSJON V SPREJU. Navodila za uporabo: popršite po suhih laseh vsako jutro, posebej na zatilju in za ušesi, pri čemer dvignite lase. Faza 3 deluje kot kozmetični pripomoček pred napadom uši pri otrocih in odraslih. Pomaga odstraniti gnide in ima preventivni učinek. Ne masti las in se hitro suši. Za najboljše rezultate je priporočljivo občasno pranje las z aktivnim šamponom (faza 2).