Termo jeklenička - modra, 260ml

Jeklenička je narejena iz obstojnega nerjavečega, antibakterijskega jekla. Jeklenička bo poskrbela, da bo vsebina ostala topla ali hladna dalj časa, cca do 8 ur. S Pura jekleničko si boste zagotovili, da vedno uporabljate najvarnejšo in najbolj eko-progresivno steklenico na trgu.

25,99 

Opis

Jeklenička je narejena iz obstojnega nerjavečega, antibakterijskega jekla. Jekleničko perite ročno za boljše vzdrževanje izolacije. Prav tako jo ne sterilizirajte. Jeklenička bo prav tako poskrbela, da bo vsebina ostala topla ali hladna dalj časa, cca do 8 ur. Nogavičko odstranite vsaj enkrat tedensko in očistite predel med jekleničko in nogavičko. Po potrebi jo odstranite večkrat predvsem v vlažnih razmerah. Primerna za potovanje, športne aktivnosti z njo boste vedno zagotovili idealno tempraturo vsebine.

Kako ponovno namestiti nogavičko?
Dodajte sodo bikarbono v notranjost nogavičke in jo zdrsnite po jekleničiki ali dodajte kapljico detergenta za lažji zdrs po jeklenički, ter jo dobro sperite.

Vse Pura jekleničke so kompatibilne s Pura cuclji za novorojenčke in dojenčke, nastavki za malčke ter pokrovčki za shranjevanje, lahko pa se tudi enostavno spremenijo v jekleničko za vodo.

Razvojna ekipa Pura  je prevzela izziv ustvarjanja prve (in samo) 100-odstotno brez plastike športne TERMO jekleničke na trgu ter brez vsebnosti strupov (toksinov) oz. ostalih zdravju škodljivih primesi, kar potrjujejo tudi certifikati. Športni nastavek s širokim vratom je  izdelan iz 100% medicinskega silikona in omogoča prost pretok vseh vrst tekočin tudi gostejših kot so smoothiji, proteinski napitki, … Perete ga lahko v pomivalnem stroju v zgornji košarici po želji ga lahko tudi sterilizirate

S Pura jekleničko si boste zagotovili, da vedno uporabljate najvarnejšo in najbolj eko-progresivno steklenico na trgu.

OPOZORILO: Pred užitjem iz Pura termo jekleničke se prepričajte o primerni temperaturi vsebine,  da se izognete opeklinam.

Več o blagovni znamki

Pura jekleničke se od drugih stekleničk razlikujejo v tem, da so narejene iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. Ne vsebujejo plastike in nevarnih snovi, ki se iz nje izločajo (100 % brez BPA, ftalatov in PVC). Prav tako ne vsebujejo škodljivih premazov kot običajne aluminijaste stekleničke. Tudi pokrovi so narejeni iz nerjavečega jekla, kajti kaj pomaga piti iz zdrave jeklene stekleničke s plastičnim ustnikom?

Jekleničke so izdelane v skladu z vsemi standardi kakovosti, ne vsebujejo BPA in ostalih plastičnih delcev. Vse to preprečuje, da se škodljivi mikroorganizmi naselijo v vašo stekleničko. Stekleničko odlikuje certifikat varnosti (FDA, CPSC, EU 10/2011) in doživljenska garancija.

V vašo novo Pura jekleničko boste lahko nalili tekočino in se odpravili z njo na izlet. In da je zadeva še bolj zanimiva, lahko izbirate med več različnimi barvami: oranžno, zeleno, vijolično ali rožnato, modro, srebrno…

Običajne stekleničke so narejene iz materialov, ki se lahko vežejo z vsebino stekleničke. Tako lahko tekočina v steklenički postane nevarna ali celo strupena.

Zakaj bi se odločili za Pura jekleničko iz nerjavečega jekla?

– ker vsako leto konča v smeteh 38 milijard plastičnih steklenic in traja več kot 700 let, da se razgradijo
– samo v Ameriki za enoletno zalogo plastičnih steklenic porabijo 54 milijonov sodov nafte
– za proizvodnjo vsake plastične steklenice za vodo se porabi 2,5 dl nafte in 5 litrov vode
– Pura steklenice so narejene iz 60 % recikliranega materiala in so 100 % razgradljive.