Otroška zobna ščetka iz bambusa - modra

  • okolju prijazna zobna ščetka
  • iz 100% biološko razgradljivega bambusa
  • embalaža primerna za kompostiranje
  • certifikat Vegan

4,50 

Več o blagovni znamki

HUMBLE ZOBNE ŠČETKE

Biološko razgradljivi ročaj: Ročaj je izdelan iz 100% biološko razgradljivega bambusa, kar zagotavlja nedrsečo površino. Humble Brush ščetka ima eleganten in brezčasen dizajn z ergonomskim oprijemom. 

Mehke ščetine, brez BPA: Vsi izdelki imajo mehke »soft« (za odrasle), ki so preverjeno brez toksina BPA (bisfenol A). Ščetine so narejene iz najlona, trajnega materiala, ki se razgradi v daljšem časovnem obdobju in prek rednih odpadnih kanalov. Ni drugega rastlinskega material, ki bi omogočil, da uporabljate svojo ščetko tri mesece. 

Embalaža primerna za kompostiranje: Humble Brush je celotni paket, ko gre za ozaveščenost okolja. Ščetka je pakirana v prozoren, biološko razgradljiv ovoj, ki je narejene v celoti iz rastlin. Škatla je narejena iz 100% recikliranih materialov. 

Normalna življenjska doba: Humble Brush v primerjavi z običajnimi zobnimi ščetkami nima slabosti. Ekološka bambusova ščetka je primerna za uporabo tako dolgo, kot vsaka plastična ščetka. 

Neverjetna trajnost: Ali ste vedeli, da je bambus najhitreje rastoča rastlina na Zemlji? Bambus raste naravno proti-bakterijsko, kar pomeni, da ni potrebno uporabljati gnojil ali pesticidov za njegovo gojenje. Popolnoma čist material! 

Skromen: Humble Brush koncept je skromen, ne le zaradi okolje, temveč tudi zaradi ljudi v stiski! Za vsako prodano zobno ščetko, podarijo enakovreden znesek ene zobne ščetke ljudem v stiski za ustno higieno. 

Humble Brush – so tukaj, da ostanejo: So bulldog v boju proti plastičnim zobnim ščetkam, saj več kot dve milijardi plastičnih zobnih ščetk vsako leto konča na odlagališčih!

Z lepim in preprostim dizajnom je Humble Brush resna alternativa običajnim plastičnim zobnim ščetkam. Nima slabosti!

Zakaj bi si sploh še želeli kupiti plastično ščetko?