Lonček z ustnikom bambus Little Water - Whale blue

  • Lonček z ustnikom,
  • za uvajanje otroka v samostojno pitje,
  • material: 20% melamin, 35% koruza, 45% bambus, pokrov: 100% polipropilen,
  • pomivanje v pomivalnem stroju,
  • za otroke od 6. meseca starosti dalje.

7,99 

Opis

Vsi izdelki Lässig so narejeni posebej za potrebe matere in otroka in so funkcionalni, trendovski in predvsem narejeni iz zelo kvalitetnih materialov, ki ne vsebujejo PVC, ftalatov, niklja in kadmija.

Zaradi melamina je izredno odporen na udarce in kot tak primeren za uvajanje otroka v samostojno hranjenje.

Ni primeren za uporabo v mikrovalovni pečici, umivate pa ga lahko v pomivalnem stroju na zgornjem predalu.

Lonček z ustnikom je primeren za otroke od 6. meseca starosti dalje. S prikupnim motivom bo zabavala vašega malčka, da bo vsebina lončka čim prej prazna.

Več o blagovni znamki

LÄSSIG blagovna znamka združuje ustvarjalnost in življenjski slog s korporativno odgovornostjo. Trajnost je ključni del njihove filozofije,  ki se aktivno izvaja v celotnem podjetju. Ponosni so na čudovite in funkcionalne izdelke družinskega podjetja. Poštena proizvodnja po strogih smernicah kakovosti, varčnih materialov in inovativnih proizvodnih procesov kot tudi socialna zavezanost odlikuje podjetje in blagovno znamko LÄSSIG.

Pri  LÄSSIG-u sprejemajo odgovornost – za njihove zaposlene na enak način kot za ljudi, ki delajo v njihovih proizvodnih obratih v tujini. Osebno pregledujejo tamkajšnje delovne pogoje in sodelujejo le s podjetji, ki upoštevajo predpise o varnosti pri delu, ne zaposlujejo otrok in plačujejo ter ustrezno ravnajo s svojimi zaposlenimi.

Pri  LÄSSIG-u imajo radi svoje okolje in nudijo podporo varovanju narave in ljudi. Trajnost za njih ni strateška ključna beseda, ampak odnos. Vse pogosteje izdelujejo iz recikliranih, neobdelanih in s tem okolju prijaznih materialov, katerih varnost nenehno revidirajo in zagotavljajo akreditirani preskusni inštituti.