Grizalo Panda iz naravnega kavčuka

  • Grizalo Panda je popolnoma brez ftalatov, barv, PVCja, silikona in BPAja.
  • Upogljiva in mehka guma spodbuja naravno gibanje dojenčkovih ust.
  • Nežna tekstura pande pomirja razdražene dlesni in jih masira.
  • Omogoča dober oprijem otroških rokic.
  • Je izredno higiensko, saj je sestavljeno le iz enega kosa, kar prepreči kopičenje bakterij v razpokah in robovih.

12,00 

Opis

Uporaba:

Grizalo lahko umivate ročno ali ga sterilizirate v vreli vodi. Ne smete ga umivati v pomivalnem stroju ali v mikrovalovni pečici. Kadar ga dojenček ne uporablja, ga shranite v čisto in suho zaprto škatlico, ki naj ne bo na soncu.

Darilna embalaža je narejena iz recikliranega in biološko razgradljivega materiala. Za potisk embalaže je uporabljeno sojino črnilo. Unikatno in simpatično darilo.

Ustreza EU varnostnim standardom EN71.

Več o blagovni znamki

HEVEA je blagovna znamka Danskega porekla, ki proizvaja dude, grizala, stekleničke in druge izdelke iz 100% naravnega kavčuka, ki je brez BPA-ja, PVC-ja, sintetike in ne vsebuje ftalatov.

Ime podjetja HEVEA izhaja iz latinskega poimenovanja drevesa kavčukovca, Hevea Brasiliensis. Naravna guma, ki jo proizvaja, je osnova za nabor njihovih produktov. Uporaba naravne gume, namesto sintetične gume, ki je narejena iz nafte, deluje proti klimatskim spremembam s povečanjem števila dreves in zmanjšanjem porabe fosilnih goriv.

HEVEA dudice, igračke, grizala in vodne igračke so narejeni iz 100% naravne gume, ki je bio-razgradljiv in trajnosten vir. Naravna guma se fizično in kemično popolnoma razgradi – že z izpostavitvijo sončni svetlobi, zraku in vlagi.

Radi ponovno uporabijo stvari, saj ima to dvojno prednost – okoljevarstveno in pogosto tudi finančni prihranek. Vsa embalaža ima FSC certifikat. FSC oznaka na papirju je zagotovilo, da papir (ali les) prihaja iz odgovorno vzdrževanih gozdov, kar pomaga preprečevati krčenje gozdov in degradacijo. To je izjemno pomembno za milijone ljudi, katerih preživetje je odvisno od gozda in seveda tudi za celotno okolje.

Vsi dodatki so narejeni iz čistega organskega bombaža, ki ustreza standardom GOTS (Global Organic Textile Standards). Vsaka sestavina je pridelana brez uporabe kemičnih herbicidov, pesticidov, sintetičnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov (GSO), pri njihovi predelavi pa niso uporabljene škodljive kemikalije ali topila.

Recikliranje je ključno za podjetje HEVEA kot osnovna komponenta pri zmanjšanju našega prstnega odtisa. Reciklirajo svoje pisarniške in skladiščne odpadke. Hkrati tudi spodbujajo in podpirajo svoje proizvajalce pri recikliranju svojih proizvodnih linij tako, da prosimo za ISO certifikat.

Kako torej zagotavljajo varnost in visoko kvaliteto HEVEA izdelkov? Vsi HEVEA izdelki so testirani s strani dobro poznanih mednarodnih združenj, ko so SGS, Intertek and Bureau Veritas, da ustrezajo evropskim, ZDA, kanadskim in avstralskim standardom. Dude HEVEA ustrezajo  EN1400, AS/NZS ISO 8124, in ASTM standardom. Serjska koda je vgravirana v vsako dudico, pando in cucelj, da določimo datum proizvodnje. Testirajo vsako posamezno dudo, da se prepričajo o tem, da bo prenesla vse pritiske uporabe.