Gel za tuširanje brez dodanih dišav, 200ml

Posebej za občutljivo kožo in pogosto tuširanje.

Gel za tuširanje vsebuje aloe vero, slez in juko. Kožo nežno očisti, navlaži in ji povrne mehkobo ter svežino.

Certifikat Vegan, Cruelty free, Fairly Traded.

16,50 

Opis

Gel za tuširanje vsebuje aloe vero, slez in juko. Kožo nežno očisti, navlaži in ji povrne mehkobo ter svežino.

  • Nežna sestava sestavin, brez dodanih dišav in za občutljivo kožo.
  • Vsebuje blage čistilne in negovalne naravne sestavine.
  • Aktivno neguje, vzpostavlja ravnovesje in krepi vitalnost kože.
  • Visoka učinkovitost že pri manjši količini.

Navodila za uporabo:
Nanesite na kožo telesa ter nežno vmasirajte, sperite s toplo vodo. Lahko uporabite tudi za kopel.

Sestavine (INCI):
Aqua (Spring Water), Sodium Coco-sulfate (from Coconut), Cocamidopropyl Betaine (Derived from Coconut), Decyl Glucoside (Derived from Corn), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*, Althaea Officinalis (Marshmallow) Root Extract*, Yucca Schidigera (Yucca) Stem Extract, Maris Sal (Sea Salt), Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sorbic Acid, Salicylic Acid, Glycerin.
* Sestavine ekološkega porekla (83,8%)

Več o blagovni znamki

GREEN PEOPLE

Green People z bogatim znanjem in izkušnjami od leta 1997 ponuja celotno ponudbo certificiranih ekoloških izdelkov za vso družino. Izdelki Green People so polni do 99% aktivnih naravnih in organskih sestavin, ki ščitijo, hranijo, uravnotežijo in, kar je najpomembneje, spoštujejo vaše telo.

Z obljubo, da nikoli ne bodo uporabljali agresivnih sestavin ali sintetičnih kemikalij, kot so natrijev lavril sulfat (SLS), parabeni, ftalati, petrokemikalije, alkohol (etanol) ali sintetične dišave ali barvila in da nikoli ne bodo testirali na živalih, se je rodil Green People.

CRUELTY-FREE

Z globoko naklonjenostjo naravi je ustanoviteljica Charlotte močno proti testiranju na živalih. Od prvih prototipov pa do danes ne izdelki niti sestavine niso bile testirane na živalih. Ne kupujejo od proizvajalcev, ki testirajo na živalih in ne izvažajo izdelkov na Kitajsko. Vsi izdelki so primerni za vegetarijance, velika večina pa jih ima tudi certifikat Vegan.

DOBRODELNOST

Znamka Green People je bila ustanovljena v želji in prepričanju pomagati drugim. Vsako leto donirajo 10% dobička v dobrodelne namene. Že od leta 1997 sodelujejo z Društvom za ohranjanje morji (Marine Conservation Society), z organizacijo Penny Brohn Cancer Care, ki pomaga ljudem živeti z rakom, Chestnut Tree House, hiši, ki nudi specialistično paliativno oskrbo za otroke in mladostnike z neozdravljivimi boleznimi.