Blazinice za dojenje, 24 kos

  • Iz 100% organskega bombaža
  • Brez SAP, parfumov, lateksa, plastike
  • Niso beljeni s klorom
  • Biorazgradljivi, primerni za kompostiranje
  • Izpolnjuje standard Ecocert

4,75 

Več o blagovni znamki

Blagovna znamka Organyc predstavlja novo generacijo izdelkov za žensko higieno, ki pozitivno vplivajo na ženske in na okolje. Vsi izdelki so iz 100% bombaža in so 100% organski. Medicinske študije kažejo, da se z uporabo izdelkov iz 100% bombaža zmanjša draženje kože, ki je lahko posledica uporabe sintetičnih materialov. Vsi izdelki so skrbno oblikovani, zato so udobni in varni za uporabo. Higienski in dnevni vložki so izjemno tanki, mehki in zračni, ter hkrati zelo vpojni. Vsi izdelki in embalaža so popolnoma razgradljivi.

Večina podobnih izdelkov na trgu ni iz bombaža. Izdelki številnih znanih, oglaševanih blagovnih znamk so večinoma izdelani iz umetnih materialov.

Vložki mnogih najbolj znanih blagovnih znamk vsebujejo tudi snov imenovano SAP (kratica za super vpojen prašek). SAP je sicer zelo vpojna snov, vendar je narejena iz polimerov pridobljenih iz surove nafte.

Snov, iz katerih so izdelani higienski izdelki znanih blagovnih znamk, je pogosto beljena s klorom. Se ne bi temu raje izognili?

Stranski proizvod beljenja s klorom je plin dioksin. Ženske so pri vsaki uporabi vložkov in tamponov izpostavljene majhnim, vendar zaznavnim količinam tega znanega toksina.

Izdelki Organyc so popolnoma naravni in ne vsebujejo umetnih snovi, kot je SAP in ne celuloze. Zaradi higiene so izdelki beljeni samo v vodikovem peroksidu, ki je naravno razkužilo.

Izdelki Organyc vsebujejo samo eno sestavino: 100% organski bombaž